Нов трейлър на LEGO Star Wars: The Skywalker Saga показва тъмната страна на силата

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Warner Bros. Games, TT Games, LEGO Group и Lucasfilm Games пуснаха  „Darkness is Rising“ – нов, фокусиран върху злодеиите  трейлър на LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Играта  трябва да излезе  на 5 април 2022 г. За  Xbox Серия X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch и РС.

 “Darkness is Rising”

Новата игра от поредицата LEGO Star Wars се очаква да бъде най-впечатляващата досега, в трейлъра се отделя място на Тъмната страна на Силата, представена от най-големите злодеи от всичките 9 филма от Сагата. Ще бъдете тествани да се присъедините към Тъмната страна от известни злодеи като Император Палпатин, който генерира светкавици от върховете на пръстите си. Генерал Грийвъс, четириръкия дроид ще ви замае със своето мощно присъствие и способността си да борави с четири светлинни меча едновременно. Кайло Рен владее заплашителен кръстосан меч, замесен е и легендарния ловец на глави Боба Фет. Но както винаги най-забележителен си остава Дарт Вейдър  с неговия страховит външен вид, брутални движения и амбиция да управлява галактиката.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga вече може да бъде поръчана предварително дигитално, потребителите избрали този начин за покупка ще получат Ранен достъп  до Trooper Character Pack в деня на стартирането и. Пакетът ще бъде наличен месец след пускането на пазара за тези, които закупят колекцията от персонажи (сезонен пропуск с всичките седем пакета герои) или а-ла-карт. Дигиталните купувачи могат също да отключат класическия герой Obi-Wan Kenobi, който може да се играе, който не е наличен за закупуване а-ла-карт. Физическата версия на Deluxe Edition ще включва ексклузивна мини фигурка LEGO Star Wars, Люк Скайуокър .


За да продължим Легендата PC Mania, имаме нужда от Вашата помощ – подкрепете ни в Patreon! Абонирайте се за нашия канал в Youtube, последвайте ни в facebook, twitter и instagram, Вашата подкрепа е важна за нас и ни дава сили да продължим.
С уважение: Задругата на PC Mania