Нов трейлър за карибската игра за оцеляване от 16-ти век Survival: Fountain of Youth

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Twin Sails Interactive, издател на Gloomhaven и Ember Knights, днес обяви партньорство с Odinsoft за публикуване на Survival: Fountain of Youth, игра за оцеляване за един играч, която се развива на Карибите в 16-ти век. Споразумението е придружено от ново видео, подчертаващо предстоящото стартиране на ранен достъп на Survival: Fountain of Youth през 2023 г.

Потопете се в интересно изживяване за оцеляване в отворен свят като претърпял корабокрушение член на историческата експедиция на Хуан Понсе де Леон до Фонтана на младостта. Събудете се на брега на необитаем архипелаг и започнете да търсите подслон, храна и вода. Борете се с глада, жаждата и опасните болести, докато изследвате неизследвани земи, търсете улики за местонахождението на изчезналия екипаж и правете оръжия и инструменти, за да създадете база за операции.

Комбинирайте материали, за да съберете много полезни предмети. Започнете с примитивни лъкове, идеални за лов на дребен дивеч, и постепенно преминете към мощни мускети, достатъчно силни, за да отвърнат на смъртоносните хищници на архипелага. Съберете дърва и постройте прост сал, способен да изследва близките атракции и работете неуморно, за да сглобите великолепна испанска шхуна, която да патрулира в тропическия рай в търсене на тайни.

Пътувайте през различни острови на кораби в търсене на следи от други изследователи, но бъдете готови за неочаквани предизвикателства. Съберете провизии, преди да тръгнете на морско пътешествие и открийте нови региони, като отключите бележки на картата, оставени от предишни експедиции, получите достъп до медни плочи, скрити в древни руини, или построите по-технологично напреднали кораби, способни на по-дълги пътувания. Планирайте маршрута си и се впуснете в епично пътешествие, пълно с древни цивилизации, загадъчни съобщения от изчезнали членове на екипажа и улики, свързани с тайната на легендарния Фонтан на младостта.

Survival: Fountain of Youth идва на Windows PC чрез Steam Early Access през второто тримесечие на 2023 г., като версиите за PlayStation 5 и Xbox Series X|S са планирани да съвпаднат с пускането на версия 1.0.