Новият battle royale, Live or Die излезе ексклузивно за PlayStation

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Sony Interactive Entertainment España (SIE España) и LoftGames Studio обявявиха, че Live or Die, безплатният онлайн мултиплейър вече е достъпен за PlayStation. Изправете се срещу до 20 играчи в изпълнени с екшън битки, като същевременно се справяте с широка гама от враждебни, кръвожадни, неприятелски същества, които ще играят ключова роля във всеки мач. Играта ви дава възможност да избирате измежду 7 героя в 3 сценария (Праисторически, Фантастичен и Странен):

Странен
Праисторически
Фантастичен

Играчите ще могат да играя в три различни режима на игра:

Battle Royale в него ще спечели последният жив играч.
Hunting Mode той ще може да се играе самостоятелно или съвместно. Играчите няма да се бият помежду си, а със съществата, които обитават картата. Човекът с повече точки в края на мача си осигурява победата.
Survival Mode той ще предизвика играчите да се бият помежду си, както и да убият колкото се може повече същества. Играчът, който има най-голям резултат след мача, ще спечели.

Историята на играта е следната:
В далечното бъдеще човечеството вече е изчерпало природните ресурси на Земята. Ситуацията е толкова отчайваща, че според учените трябва да останат само 5% от цялата популация, за да се гарантира оцеляването на вида. Хората трябва да се изправят пред дилема: да умрат от глад или да се борят, за да станат част от тези щастливи 5%? Така започват битките за оцеляване на планети далеч от Земята, където съдбата на всеки индивид се решаваше в кървава битка.