Нова кооперативна игра, вдъхновена от G.F. Лъвкрафт – Eresys©

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Нова кооперативна игра, вдъхновена от G.F. Lovecraft, идва скоро и създателите му споделиха много информация както за историята на играта, така и за геймплея, заедно с кратък трейлър от алфа кадрите на играта.

Член на секта в изгнание започва да експериментира с книгата на изолиран остров. Това действие води не само до неговата смърт, но и до смъртта на всички жители на острова. В същото време вие ​​и трима други членове на сектата трябва да отведете това същество обратно там, където му е мястото и да затворите отворената порта. Вашата мисия е насочена към получаване на ресурсите, необходими за завършване на жертвоприношението пред олтара.

https://www.youtube.com/watch?v=vkUGVlcrn4U

Eresys е кооперативна игра на ужасите за четирима играчи, вдъхновена от произведенията на Х. Ф. Лъвкрафт. Група от четирима играчи се изправят пред страховете на Лъвкрафтовата вселена в мистериозна гора. Играта се разработва от Dragonis Games, създателите на The Shore, и се очаква да бъде пусната през първото тримесечие на 2023 г. Eresys е разработен на Unreal Engine 4 и разполага с усъвършенстван изкуствен интелект. Целта на играта е да комбинира детайлна завладяваща среда с чудовища и Лъвкрафтови герои и в крайна сметка да предложи на играчите едно незабравимо игрово изживяване. Играта включва пещери, заслони и много други места. Ако искате да имате надежда, че ще оцелеете срещу различните същества от плодородното въображение на Лъвкрафт, ще трябва да работите заедно с вашите съотборници.