На 9 февруари стартира сървър за ,,свеж страт” в ArcheAge: Unchained

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

След положителния отзив на предишния Fresh Start Server на ArcheAge: Unchained, Kakao Games и XLGAMES с удоволствие обявяват стартирането на изцяло нов Fresh Start Server за любимото MMO заглавие.
Новият сървър ще бъде достъпен за играчите на ArcheAge: Unchained на 9 февруари и ще включва множество нови подобрения в спецификациите на сървъра въз основа на отзивите на потребителите.

Новият сървър е проектиран да запази елементите, харесвани преди това от базата играчи на ArcheAge: Unchained, като същевременно предлага допълнителни нюанси и подобрения, поискани от потребителите за допълнително улесняване на напредването на екипировката. Подобно на предиштния Fresh Server Start, ще има основни подобрения за повишаване на XP, както и конфликти, война, обсада, точки за чест на мисии и призвание, което в крайна сметка позволява по-бърз достъп до съдържание от по-високо ниво.

Сред промените в предстоящия Fresh Server Start е повишен процент на падане на плячката, който ще се повиши от 200% до цели 300%, за да помогне на играчите да придобият по-бързо оборудване от по-високо ниво. За разлика от предишния сървър, който приспособи своите спецификации за усилване към изравняването на оборудването на Hiram, тези подобрения сега се прилагат и за оборудването на Disciple. По подобен начин събитието Double Weekly Quest сега ще се разшири, за да подпомогне напредването както на екипировката на Hiram, така и на Disciple.

Безплатни билети за трансфер на сървър също ще могат да се вземат всички играчи, които участват в съществуващия Fresh Start Server (по един на акаунт), с допълнително предлагане на награди за дипломиране, включително Bound Lucent Serendipity Stones и Akasch Token Crates за тези, които успешно прехвърлят своите символи към други сървъри. Те ще бъдат разпространени, след като сървърът се затвори. Оперативен график, описващ конкретно стимулиране и събития, ще бъде споделен като отделно съобщение на по-късна дата. За актуализации, моля, посетете официалния уебсайт на ArcheAge: Unchained.

Междувременно играчите също имат възможност да си спечелят сладък боен домашен любимец маламут, докато се подготвят за пускането на новия сървър. Като се абонират за бюлетина на Kakao Games преди 9 февруари, те ще получат надеждния помощник „Striker“ към своята колекция, достъпен чрез уеб инвентара.

Има много стимули да се присъедините към забавлението, след като Fresh Start Server стартира на 9 февруари . Ще се проведат редица вълнуващи събития за повишаване на наградите, което позволява на играчите да печелят още повече плячка, когато участват в Western/Eastern Hiram Weekly Quest или Abyssal Library. Това се отнася и за тези, които се осмеляват да се опитат да победят в Ipnysh Sanctuary или Noryette Challenge.