На 3-ти Март и по случай Националния ни празник се включете наживо в средновековна Ролева игра от крепостта Царевец във Велико Търново!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
На 3-ти Март ще се проведат поредните ролеви игри “Мистерии на Царевец”. Специално за празника Екипът на Logiscape ще се погрижи да има изненади – актьорите ще са повече от обикновено, ще има и специални гости!

Logiscape е първата escape стая във Велико Търново и една от водещите в класацията на любителите на подобни игри. Създателите на Logiscape са приели за тяхна мисия не просто да организират игри, а да оставят някакво послание. Ето защо, съвместно с Регионален исторически музей – Велико Търново, вече четвърта поредна година Escape room Logiscape организира живата ролева игра “Мистерии на Царевец”. Играта включва в себе си най-различни елементи – участниците трябва да покажат отборна игра, да изпитат своите физически способности, да се справят с различни логически загадки, както и да проявят съобразителност и въображение. Действието на играта се развива през 13-ти век, когато България е под постоянни външни атаки от латинци и ромеи, същевременно е разкъсвана от вътрешни интриги и поставена под напрежение заради нарастващата активност на богомилите. Участниците в играта ще бъдaт въвлечени в приключение, в което трябва да изпълнят важна мисия, за да запазят сигурността в царството и… да оцелеят!

За по-добра атмосфера и придаване на автентичност се грижат аниматори, някои от които професионални възстановчици и майстори на оръжията като тези двамата, които показваме тук:

Открийте повече информация за участие в мероприятието към техния официален сайт, чийто линк указваме за всички и заповядайте, за да си доставите куп емоции!