Мащабно разширение на Total War: MEDIEVAL II излиза днес за iOS и Android

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Мащабно разширение на Total War: MEDIEVAL II излиза днес за iOS и Android, неговото име е Kingdoms. То ще донесе над 400 години бурна история в прочутата мобилна версия на тази класическа стратегия. Масивно разширение на основната игра, Kingdoms предлага четири нови кампании в една покупка в приложението:

Америка: Технологично усъвършенстваните испански конкистадори започват своето брутално завладяване на Новия свят. Съпротива им оказват ацтеки, маи и четири други мезоамерикански народа, готови да използват огромния си брой, за да изпратят нашествениците обратно през океана.
Британия: Петстранна борба за господство на Британските острови. Англия трябва да се защитава от всички страни от Шотландия, Уелс, Ирландия и Норвегия, докато те се борят за наградата на английския трон.
Кръстоносни походи: Харизматични лидери като Ричард Лъвското сърце и Саладин водят война за Светите земи в основен сблъсък на цивилизации и религии.
Тевтонски: Безмилостният Тевтонски орден на германските рицари кръстоносци води кървава кампания, подкрепяна от Свещената Римска империя, за да предаде езическите народи на север на християнството.
Kingdoms предлага общо 24 фракции, които могат да се играят – 14 съвсем нови за разширението и 10 любими, които се завръщат в битката – и включва нови единици и способности за разгръщане на бойното поле в много разширена карта.

Древните съперничества ще бъдат съживени и историята пренаписана! Total War™: MEDIEVAL II – Kingdoms идва за мобилни устройства на 10 ноември като покупка в приложение за €7,99. Базовата игра Total War™: MEDIEVAL II вече е достъпна за iOS и Android в App Store и Google Play Store.