Крис Белард няма да озвучава CJ в GTA VI

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Grand Theft Auto 6 слуховете вече циркулират стабилно из интернет, въпреки, че от RockStar все още не са потвърдили нищо по темата. Един от слуховете обаче настойчиво гласи, че Carl Johnson (CJ от оня квартал в San Andreas, дето всички сме израснали в него), ще бъде част от следващата част от поредицата. И не само това, ами той дори ще се озвучава от Chris Bellard – актьорът дал гласа си на героя в GTA:SA. Нещата обаче придобиха такъв мащаб, че самият Крис се включи, категорично отхвърляйки тези слухове.

Това стана чрез коментар в инстаграм публикация, в който актьора заяви: „Да убия слуховете! Не участвам под каквато и да е форма в GTA VI. Да го н@чYк@м на Rockstargames периода. CJ ще трябва да бъде озвучен от някой друг нещастник, но не и от мен, не давам пет пари какво сте чули“. Както виждаме от него, освен че опровергава слуховете за участието си, той използва възможността да сподели и мнението си за съвместната си работа с Rockstar.

В интерес на истината той далеч не е единственият озвучител, който е имал проблематични отношения със студиото. Такива са имали Рей Лиота (който озвучаваше протагониста Tommy Vercetti от GTA: Vice City), както и Майкъл Холик, който даде гласа си на Нико Белик – главния герой от GTA 4.