Иновативната бойна игра Die by the Blade ще получи демо по време на Steam Next Fest

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Triple Hill Interactive, Grindstone и Kwalee обявиха, че са на път да пуснат чисто нова компютърна демо версия с ограничено време на тяхната брутална игра за бой с мечове Die by the Blade. Нова демонстрация, която може да се играе, ще бъде пусната за компютър в Steam на 6 февруари 2023 г. като част от февруарския Steam Next Fest през февруари 2023 г.

Играта Die by the Blade се развива в зашеметяващ свят на самурайпънк, където играчите трябва да избират от набор от традиционни японски оръжия, за да определят набора си от движения, да парират опонентите си със светкавична скорост, използвайки динамична бойна механика за убийство с един удар. Демото ще включва 1v1, 1v1, AI срещу локален и срещу произволен онлайн режим на игра.

Демото на Die by the Blade, налично на 6 февруари в Steam, ще включва три игрови персонажа от играта: Йоши, скитащ самурай, който живее живота си в услуга на местните, които среща; Бътерфлай, боец ​​от съпротивата срещу американската технологична корпорация Praxis, и Накамура, призрачен командир и страховит воин, верен на Ashikaga Daimyo. След като изберете своя воин, изберете своите мечове катана или уакизаши и се бийте в брутална битка 1 срещу 1 в три различни места, вдъхновени от самураите и пънка.

Die by the Blade е бойна игра 1v1, фокусирана върху оръжия, където разликата между победата и смъртта се крие в един удар с острието. Свободно избирайте своите оръжия и комбинация от герои, за да определите своя набор от движения, след което се бийте през неоново осветени алеи и древни гори. Вземете оръжие и смажете приятелите си в локален или онлайн мултиплейър или тествайте уменията си срещу непознати воини в онлайн класирани мачове.

Die by the Blade ще излезе за PC, PlayStation 4 и 5, Xbox One и Series S/X през 2023 г.