Изтекоха нови детайли за предстоящия CoD режим Warzone

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Като че ли Battle Royale поджанрът вече не генерира такъв хайп, какъвто преди две-три години, то големите заглавия все още виждат в него златна кокошка, тъй като слуховете за Battle Royale започнаха да се превръщат в течове на информация. Последните детайли започнаха да идват от Twitter потребителя @CaptainBadFoot, който твърди, че случайно е попаднал в Warzone лоби, в което са налични както “training” режим, така и нови менюта, които разкриват какво можем да очакваме от режима.

Видео от трейнинг режима показва, че Warzone ще включва версия на “ping” системата, която Apex Legends популяризира, а по-късно бе добавена и във Fortnite. Twitter потребителят също така забелязал, че ще има и “Трио” варианти, в които трима души играят заедно в отбор, който се бори да бъде последния оцелял такъв. Warzone също така ще позволява такова съревнование както солова, така и по двойки или четворки.

Той също така публикува изображение, на което показва превозните средства, които ще са налични в Warzone. Сред тях виждаме ATV-та, SUV-та, хеликоптери, товарни камиони и тактически роувъри. Освен това в режима ще срещнем и revive система и “supply stations”, които се закупуват и които се спускат по въздух в мачовете. Най-вероятно слуховете са истина, тъй като CaptainBadfoot е бил баннат от Modern Warfare след като е разпространил тази информация.

Друг слух, който циркулира, е че Warzone ще бъде battle royale режим както в самата игра, така и обособен като самостоятелно, free-to-play заглавие, което всеки ще може да свали и играе. Имайте предвид, че цялата тази информация към този момент е непотвърдена и Activision не са правили никакви официални обявления по темата. Въпреки това можем да считаме, че това е истина, тъй като трейлърът за Сезон 2 като цяло потвърди това.