Изследвайте Infinite Lagrange при 120Hz UHD Graphics във версията за компютър

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Изследвайте звездни системи и разкрийте историите на една вселена. Яркият мироглед, голямата стратегическа дълбочина и изключително честите актуализации и подобрения направиха Infinite Lagrange една от най-горещите научно-фантастични игри в Китай в рамките на една година след стартирането ѝ. Неговият хардкор научно-фантастичен чар се отразява интуитивно, като оглавява списъка с безплатни игри на iOS и се класира сред 10-те най-популярни игри.
Изследвайте безкрайната галактика на Infinite Lagrange. PC версията на Infinite Lagrange беше официално пусната на 28 декември с 120Hz UHD графика. Впуснете се в завладяващо пътешествие на безкрайно изследване на космоса!

Кинематографично научнофантастично визуално изживяване
Космическо пътуване с висока кадрова честота

Всички изследователи могат да изследват пространството на голям екран след тази актуализация. Хитовите научнофантастични специални ефекти, показани, когато главният герой е засмукан в голямата и великолепна галактика на Infinite Lagrange в PV за PC версията, оставиха безброй изследователи любопитни и развълнувани. Кинематографичните научно-фантастични сцени и реалистичните и ярки галактически специални ефекти правят всичко да изглежда истинско. Когато сцени като огромно звездно небе, космически кораби и огромни звездни порти се представят последователно като CG ефекти, HDR кинематографичните визуални ефекти изумяват всички зрители.
От известно време изследователите говорят за изключително текстурираните и изящни графики и тържествения богат индустриален стил на изкуството на Infinite Lagrange. Изследвайте и напредвайте безкрайно! Компютърната версия на Infinite Lagrange включва значително подобрени графики на арт и научнофантастични блокбастъри.
Насладете се на ефектите на огледално отражение в компютърната версия на Infinite Lagrange. Насладете се на изключително реалистични научнофантастични блокбъстър графики, когато вашите кораби са осветени от звезди в космоса, докато пътувате през галактики и пресичате звездни системи, както и контраста на светлина и сянка от яростни експлозии на военни кораби.
В допълнение към умелото използване на светлината и сенките, Infinite Lagrange вече е достъпен при 120Hz! Плавайте през пространството два пъти по-плавно при 120Hz, отколкото при 60Hz във версията за компютър, за да възприемате всичко по-удобно и естествено!
Въз основа на авангардни технологии и пробивни преживявания, PC версията на Infinite Lagrange също използва усъвършенствана технология за наблюдение на сблъсъци, която предотвратява припокриването на кораби в ожесточени космически битки. Това позволява на всички изследователи да се насладят на по-величествени и великолепни бойни сцени и прави по-удобно изпълнението на прецизни тактически стратегии.

Синхронизиран напредък на компютърни и мобилни версии
Обмислени подобрения, които правят изследването на космоса по-приятно

Изследвайте необятната вселена и развивайте силите си! Компютърната и мобилната версия на Infinite Lagrange са напълно синхронизирани, създавайки наистина разнообразна среда за изследване на космоса!
Целенасочените подобрения, направени във версията за компютър на Infinite Lagrange, създават гладко, висококачествено стратегическо изживяване. Например, уникалната лента на версията за компютър адаптира играта към средата на компютъра, докато настройката на настройките на потребителския интерфейс прави по-плавно да се играе с клавиатура и мишка.

Искрено надграждане на Sci-Fi шедьовър
Продължете да изследвате, за да създадете светло бъдеще

Имайте безплатно и удобно разнообразно изживяване. В компютърната версия на Infinite Lagrange изследователите могат да изберат най-добрата среда, за да се насладят на играта и да изследват необятната вселена. Обмислената компютърна адаптация на играта напълно отразява искреността на екипа. Удивителната графика на голям екран увеличава реализма и детайлите на оригиналната вселена на Lagrange и подобрява нейните зашеметяващи аудио и графични ефекти.
Продължавайте да изследвате, за да създадете светло бъдеще! Каним всички да се впуснат в хардкор научно-фантастично космическо приключение във версията за компютър Infinite Lagrange. Изследвайте вселената в този визуален и аудио шедьовър и създайте свое собствено епично космическо приключение.