Излезе Wolcen: Lords of Mayhem

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

WOLCEN Studio най-накрая успяха да пуснат своето ново action RPG заглавие: “Wolcen: Lords of Mayhem”. Играта бе достъпна в Early Access, от който тя успешно излезе и излизането ѝ бе отпразнувано и с нов launch трейлър, който можете да видите по-долу.

Wolcen: Lords of Mayhem се захранва от CryEngine, който като че ли се позагуби в последно време от геймърската сцена. В нея играчите ще могат да боравят с разнообразие от оръжия и да намерят своя стил на игра, благодарене на уникалните позиции и комбота, които можете да нанасяте. Играта не е базирана на класове, така че как ще играете – зависи изцяло от вашите предпочитания. Играчите са напълно свободни да използват или да преследват уменията и оръжията, които желаят.

На разположение на играчите са още и различни типове предмети: общи, магически, редки и легендарни, с които да се екипирате според вашите нужди за офанзива или отбрана. Освен това играта предлага и уникални предмети и редки афиксове, които трябва да се отключат.

Напълно стандартно за жанра играчите ще се сдобиват с предметите чрез плячкосване на труповете, които оставят след себе си или ги създават сами. Освен това ще могат да събират ресурси, чрез които да отключат редки мисии или да се изправят срещу по-големи предизвикателства за специални награди. Предметите и екипировката могат да имат уникална визия, тъй като играчите могат също така да оцветяват екипировката си в предпочитан за тях цвят (стига да им изпадне в плячката). И накрая – всички персонажи могат да се превръщат в едно от четири небесни създания, като всяко има четири различни умения, както и едно унищожително умение.

Но стига приказки, ето го и трейлъра: