Излезе нов expansion за настолната ролева игра Vaesen: Nordic Horror Roleplaying.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Free League Publishing  пуснаха нов expansion за многократно награждаваната игра Vaesen. Неговото име е Vaesen – Mythic Britain & Ireland, този смразяващ гръбначния стълб expansion представя съвсем нова обстановка за Vaesen – Nordic Horror Roleplaying.

Чисто новата обстановка ви кани да почувствате хлад по гръбнака си, докато изживявате мистерии на готическия ужас в земите на Мери Шели, Артър Конан Дойл и Брам Стокър. Това е написано от легендата в индустрията и носител на ENNIE Греъм Дейвис и е красиво илюстрирано от носителя на ENNIE художник Йохан Егеркранс.

Във Vaesen – Mythic Britain & Ireland ще намерите пълно ръководство за свръхестествените Британски острови и Ирландия, включително големия град Лондон, провинцията отвъд него и четирите нации, които заемат островите: Англия, Уелс, Шотландия и Ирландия. Подгответе се за едно нервно изследване в търсене на истината за това, което дебне в сенките…

Съюзът, основан на завоевания и поддържан със сила, когато е необходимо, е изпълнен с културни различия и древни оплаквания. Националните и регионалните различия се усложняват допълнително от конфликтите между западащото благородство и нарастващата индустриална класа, между богатите работодатели и борещите се работници, между местните жители на града и новодошлите – и въпреки това между смъртните и свръхестествените светове.