Излезе нов трейлър за симулатора на железопътната империя Railway Empire 2

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Издателят Kalypso Media и разработчикът Gaming Minds Studios обявиха, че продължението на популярния симулатор за управление на железниците Railway Empire вече е достъпно в стандартно или луксозно издание в Steam, Epic Games Store, Microsoft Store и PlayStation Store. Играта е налична и на Xbox Game Pass и PC Game Pass.

Начинаещите предприемачи могат да започнат да претендират за статут на магнат в златния век на локомотивите. Изиграйте ролята на железопътен магнат и изградете най-голямата транспортна империя в над 250 града в Северна Америка и Европа. Управлявайте ресурси, изграждайте релси и развивайте непрекъснато променящи се градове, за да изградите най-голямата железопътна мрежа, която светът някога е виждал.

Надграждайки успеха на своя предшественик, Railway Empire 2 предлага същия завладяващ геймплей и 60 исторически точни локомотива, които определят поредицата, плюс ново съдържание и разширени функции, включително; Кооперативна мултиплейър с 4 играчи, подобрено изграждане на писти, кампания от пет глави, 14 сценария, безплатна игра и нови режими на изграждане.

Railway Empire 2 е вече с Xbox Game Pass за конзола и PC Game Pass за компютър и ще бъде достъпна на Xbox Series X|S и Xbox One (поддържа се чрез Smart Delivery). Ще бъде пуснат и в Steam, Epic Games Store и PlayStation 4|5. Играта ще бъде пусната на Nintendo Switch на 22 юни.