Зомби 3D шутърът Valley of the Dead (Malnazidos) ще излезе на 11 март

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Зомби 3D шутърът Valley of the Dead (Malnazidos) ще излезне на 11 Март за Playstation и PC , цената на коята ще се продава е 19,99 евро. Зад разработката на играта стоят Sony Interactive Entertainment España (SIE España), Mediaset Games, GammeraNest и RBorn Games (студиото разработило предишното загравие на PlayStation Talents – The Five Covens).

Valley of the Dead (Malnazidos) е вълнуващ сървайвъл шутър, чието действие се развива в края на 30-те години на миналия век. През навечерието на Вси светии през 1938 г. млад офицер на име Ян е изпратен на мисия, която ще се превърне в апокалиптична, когато портите на ада се отворят пред него и орди от немъртви заплашват да сложат край на живота му. Помогнете на Ян да спаси живота си и да избяга, като преминете през мъчителни сценарии през гори, изоставени села и тъмни подземия, за да открие защо светът внезапно е измъчван от немъртви.

Valley of the Dead (Malnazidos) е 3D шутър с механика за изследване и проникване, където ще трябва да правите смели избори, тъй като враговете винаги ще ви превъзхождат по брой, а куршумите ще бъдат оскъдни. Бийте се заедно с героите от филма, който дебютира на същата дата в кината. Контролирайте ги в бонус нива, които ще предложат нов слой на преиграване. Valley of the Dead (Malnazidos) има уникален художествен стил, имитиращ комикси, като използва графики за засенчване на клетки. Видео на играта вижте тук.