Започна преордър на най-новото RPG в света на Пришълеца – ALIEN: Heart of Darkness

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Напомняваме Ви обаче, че за да играете и да изпитате пълна наслада от играта, би било добре, ако първо се запознаете и с ALIEN RPG Starter Set, където са застъпени и описани най-основните моменти и правила за Role-Play!

Много добра новина за феновете на Пришълеца, Гигер и Ридли Скот! Тези дни на официалния сайт на шведското студио за настолни ролеви игри Free League Publishing се анонсира нова игра, която се развива в света на Пришълеца. Веднага бързаме да отговорим на въпроса дали любимата ни героиня Ellen Ripley (изиграна от Сигорни Уийвър в първите 3 филма) ще участва в играта? Е, тъй като не става дума за нов филм (макар че инициативата е под надзора на 20th Century Studios), а за настолна игра, по-скоро опитайте чрез наръчника за герои, да пресъздадете образа на всеки един офицер от кораба “Ностромо”, вкл. и на някой ще се падне честа и да играе с Ripley. Така че без паника, а по-долу ще можем да разгледаме и от чудесния арт на шведския издател:

А сега за новината от днес: на сайта на издателя можете да си поръчате RPG по играта с Пришълеца, а всеки един от Вас, който се осмели да поръча, ще получа веднага на пощата си pdf файл с книгата от този ролеви модул. Самата игра се предлага в кутия, която съдържа основната книга със сценарий, карта на космическата станция, където се разиграва сюжета, седем предварително генерирани персонажи, надяваме се вкл. с Рипли, картички за игра, вкл. с куести, тайни съобщения до играчите и др. Напомняваме Ви обаче, че за да играете и да изпитате пълна наслада от играта, би било добре, ако първо се запознаете и с ALIEN RPG Starter Set, където са застъпени и описани най-основните моменти и правила за Role-Playing. Повече ще можем да научим и от официалния трейлър:

Това страхотно видео ни връща отново в ерата от първия филм през 1979, браво!