Започна последното бета тестване на стратегията в реално време Men Of War 2

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Fulqrum Publishing и Best Way Studios обявиха началото на финалния бета уикенд на Men of War 2, който ще продължи от 10 до 14 август.

Този финален бета уикенд ще даде на феновете достъп до играта за трети път преди пускането й на 20 септември 2023 г. в Steam, Epic Games Store и други дигитални магазини. Той ще бъде достъпен за безплатно изтегляне на Steam страницата на Men of War 2, където играчите могат незабавно да влязат и да се регистрират за достъп още днес.

По време на Open Beta, играчите ще могат да изпитат Men of War 2 Classic Modes, много търсена функция, която ще върне играчите към мултиплейъра на предишните игри Men of War. Геймърите ще могат да избират от коя нация искат да играят и веднага ще имат достъп до всички единици на тази нация във всеки мач.

Междувременно феновете, които търсят ново изживяване, могат да разгледат режима Realism, който предлага по-висок шанс за дезактивиране и залавяне на вражески превозни средства, по-малко визуални знаци относно видимостта на техните единици, по-ограничен обхват на оръжията и много други.

Тази финална отворена бета версия се основава на обратна връзка от общност от хиляди играчи, които вече са играли, тествали и споделили своите мисли за предишните два публични теста за всичко от баланса на единиците до подобренията в оптимизацията.

Разработчиците ще продължат да работят върху полирането и балансирането въз основа на най-новите отзиви на играчите за тази бета версия. Напредъкът на играча в тази отворена бета версия няма да бъде пренесен в изданието.