Започват предварителните поръчки на Espire 2

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Днес разработчикът Digital Lode и издателят Tripwire Presents обяви, че Espire 2, продължението на наградения стелт екшън от първо лице Espire 1: VR Operative, ще бъде пуснат на платформата Meta Quest 2 на 17 ноември.

Предварителните поръчки за Espire 2 вече са налични.  Клиентите с предварителна поръчка ще получат 10% отстъпка от каталожната цена. Освен това екипът на Digital Load дебютира и с чисто нов дневник, обсъждащ еволюцията на заглавието.

Новият дневник на разработчиците описва подробно основните принципи зад Espire серия и как Digital Lode се роди от желанието да се създаде нещо във VR, което никога не е правено досега – истинско стелт изживяване в потапящия свят на виртуалната реалност.

Разработчиците също уточняват какво отличава Espire 2 от своя предшественик. Освен това Espire 2 използва за първи път Digital Load, който включва мултиплейър компонент във всички неговите заглавия, със специален кооперативен режим, който позволява на двама играчи да вземат контрол и да работят заедно, за да завършат успешно мисиите.