Духовният наследник на стратегическата поредица The Settlers ще бъде пуснат за ранен достъп през декември тази година

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Феновете на градската стратегия отдавна чакат Pioneers of Pagonia, защото зад нея стои създателят на легендарната поредица The Settlers. Можете да видите колоритния трейлър на играта тук.

Разработчикът Envision Entertainment обяви днес, че Pioneers of Pagonia ще влезе в ранен достъп на 13 декември 2023 г. През септември ще започне затворено алфа тестване, а през октомври – публична демо версия.

Немското студио за игри Envision Entertainment внася уникален анимационен вид в популярния напоследък средновековен градски строителен стил. Не се заблуждавайте от ярките визуализации, разработчикът предлага цивилизации, пълни с популации, които са дълбоко индивидуални въз основа на мястото им в дълбока икономическа система. Pioneers of Pagonia ще имат 40 сгради и 70 стоки при стартирането.

Играчите, които присъстват на Gamescom, ще могат да изпитат играта в действие на щанда на Indie Arena в зала 10 на Gamescom 2023. Pioneers of Pagonia се фокусира повече върху дипломацията чрез съюзи, а не върху отприщването на война със съседи.

Играчите не само ще управляват ресурсите и щастието на своите хора, но и ще намерят най-добрите начини за взаимодействие с конфликтни фракции за просперитета на своето общество. Играчите ще трябва постоянно да се адаптират към новите заплахи, които възникват в света, но постоянството може да доведе до обединението на цялата Пагония.