Децата на тихия град

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Тъмното приключение „Children of Silentown” ще излезе на 11 януари 2023 г. Разработчици Elf Games и Luna2 Studio се обединиха с издателя Daedalic. Развлечение, което ще ви представи тази история за страха е за PC, PlayStation, Xbox и Nintendo Switch.

Гледайте трейлъра тук:

Историята проследява Луси, момиче, което расте на село, дълбоко в гора, обитавана от чудовища, докато тя бавно започва да разплита мистериите, които я заобикалят. През деня Люси прекарва времето с приятелите си или помага на майка си, а всичко в гората е тихо и спокойно. Но през нощта тя е преследвана от ужасни кошмари, слушайки ужасното ръмжене, идващо отвъд границите на града. Едно нещо е ясно: тъмнината носи страшна опасност и тя никога не трябва да стъпва в гората. Но когато се случи трагедия, тя няма друг избор, освен да отиде в гората и да се изправи срещу страховете си.

Съпровождайте Люси и нейните приятели в тази мрачна и красива рисувана приключенска игра. Даже нейните мечти не са безопасно място, където тя би могла да играе. Изчезването на хора в селото не е рядкост, но Люси вече е достатъчно голяма, за да води самостоятелни разследвания.

Изследвайте града в търсене на подсказки, но бъдете внимателни и не влизайте в гората.

Уникален и тревожен 2D арт-стил, подходящ за тайнствена и тъмна приказка.

Музиката играе решителна роля, а умението й да пее ще помогне на Люси в трудните моменти.

Обединявайте предмети, за да преодолеете неочаквани препятствия.

В играта има множество причудливи персонажи и животни. Бъдете добри с тях, преди да изчезнат.

Играйте в мини-игри с другите деца в село!

Пълната игра ще бъде пусната на 11 януари 2023 г. за компютър, PlayStation, Xbox и Nintendo Switch.