Детективският симулатор„Shadows of Doubt“ стартира Ранен достъп на 24 април в Steam

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Открийте напълно симулирани градове на престъпност и корупция и станете известен частен детектив в Shadows of Doubt, завладяващ sandbox симулатор, който стартира Ранен доктъп на 24 април в Steam.
Мислете като детектив и разследвайте престъпления по пътя си към залавянето на сериен убиец, като използвате различни джаджи, за да разбиете всеки случай. Разгледайте уникални, научнофантастични ноар градове и се срещнете с отделни граждани, всеки със собствено име, работа, апартамент и ежедневие. Проследете заподозрените и подходете към всеки случай по свой начин: сканирайте пръстови отпечатъци, проверете хронологията на обажданията, четете лични имейли, подкупвайте граждани, гледайте видеонаблюдение или взирайте брави, разбийте врати и саботирайте системи за сигурност – вие решавате как да разрешите всеки случай.

За първоначалното си пускане в Steam Early Access, Shadows of Doubt ще включва „The Dead of Night“ – специално изработен случай за представяне на играта – и Sandbox Mode, включващ безкраен брой случаи за разследване и цивилни, които да се бъдат срещнати в играта. Разнообразно оборудване и гъсти, процедурно генерирани градове за изследване. Пътната карта за ранен достъп ще бъде разкрита следващия месец, очертавайки допълнително съдържание и функции, идващи в играта преди пълната версия 1.0, насочена по-късно тази година.

Ето и някои от основните характеристики на играта

  • Станете частен детектив и проследете сериен убиец в напълно симулиран научно-фантастичен град. Мислете като детектив и използвайте различни джаджи, за да събирате доказателства и да разрешавате случаи в това наистина уникално детективско изживяване.
  • Запознайте се с отделни граждани, всеки със собствено име, работа, апартамент и ежедневие, в уникални, процедурно генерирани градове.
  • Поемете нови случаи, за да спечелите пари, закупете нови джаджи и оборудване и персонализирайте апартамента си.
  • Съберете доказателства, за да изградите своя случай – сканирайте пръстови отпечатъци, проверете хронологията на обажданията, четете лични имейли, гледайте видеонаблюдение и намерете ключови доказателства, за да съберете информация и да обвините заподозрения.
  • Играйте по свой собствен начин – отваряйте ключалки, разбивайте врати, саботирайте системи за сигурност и подкупвайте граждани за информация, или се придържайте към закона и играйте според правилата. Има няколко начина за подход към всеки случай.
  • Разгледайте всяка стая във всяка сграда и говорете с всеки гражданин. Потопете се в подробен sci-fi noir свят.

„Невероятната реакция към нашата по-ранна демонстрация и наградата за Ukie’s Game of the Show на gamescom 2022 ни прави сигурни, че играчите ще харесат изживяването, което Shadows of Doubt може да предложи“, каза Шон Кембъл, продуктов мениджър във Fireshine Games. „Това е уникален детективски симулатор, различен от всичко, което сте виждали досега, и ние очакваме с нетърпение играчите да се потопят в напълно симулираните градове на играта следващия месец.“

Shadows of Doubt може да бъде добавен към вашия списък с желания в Steam сега. За повече информация следвайте @detectivesim в Twitter или посетете colepowered.com.