Всички подробности за актуализацията на Flash Party “Stardust Warriors”

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Новата 2023 година започна с редица важни съобщения в индустрията на видеоигрите. Въпреки че пускането на новата игра Stalker и други големи новини бяха засенчени от малки съобщения, все още има много неща в игралната индустрия, за които вероятно не знаете. Прочетете това ръководство, за да научите всички подробности относно актуализацията на Stardust Warriors за Flash Party.

Актуализацията на Stardust Warriors е пусната в официалния YouTube канал на флаш парти. Актуализацията е планирана за 10 януари, което означава, че ще бъде налична в деня след официалното пускане на Flash Party в Steam. Трябва също така да имате предвид, че играта ще бъде в профилактика от 10 януари от 08:00 до 12:00 (UTC+8).

Какво идва в актуализацията на Stardust Warriors?

Има много информация за актуализацията на Stardust Warriors. В своя акаунт в Twitter разработчиците редовно публикуват информация за тази актуализация. Има дори 1-минутен трейлър, включващ най-новите актуализации. Тук разработчиците обявяват различно ново съдържание, като и нови герои, BR режим, нов сезон и много други актуализации, които ще представляват интерес за феновете на Flash Party.

Също така имайте предвид, че тази актуализация не само ще донесе новости, но и ще подобри някои функции. Kamiki Yuuri ще получи 4-та атака, комбото на Sandy ще бъде значително подобрено и снегът ще повлияе значително на играта. Можете да сте сигурни, че Stardust Warriors е много по-добър, отколкото може да изглежда.