Антиутопичния сити билдър Sphere: Flying Cities ще излезе на 20 септември

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Научно фантастичния сити билдър Sphere: Flying Cities ще излезе на пазара официално на 20 септември, обявиха инди издателите Assemble Entertainment. Тогава единственият по рода си сити билдър със сървайвъл елементи ще напусне фазата на Ранен достъп и ще дебютира в Steam и GOG.
За разлика от типичните пост-апокалиптични градостроители, Sphere – Flying Cities въвежда уникален сюжетен обрат: последният бастион на човечеството не е на унищожената повърхност на Земята, а в небето. Използвайки нова антигравитационна технология, играчите ще управляват благосъстоянието на последните жители на човечеството в техния първи летящ град.
Рейте се в небето, докато обитателите на въздушния град възстановяват, преструктурират и защитават последното подобие на общество. Освен това, пълното издание на това научно-фантастично заглавие ще получи нови функции като напълно разработена сюжетна кампания, шест нови чертежа на сгради за откриване, напълно обновен обучителен курс и ужасяваща нова заплаха – ледени бури.