facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
The Sims 2: FreeTime
Ревю | 31.03.2008 | автор: Лили Стоилова


оценка:
Производител:
Maxis
Издател:
Electronic Arts
Жанр:
Симулатор
Платформа:
PC
сайт на играта »
Цена:
39.95 лв.
купи играта »

плюсове

Можете да реализирате мечтите на симовете

минуси

Уви, те не мечтаят за кой знае какво

Може би това е един от малкото пъти, когато поредицата Sims поема в насока, която ми допада. Може би пък с времето просто съм развила резистентност към нещата, които не харесвам в нея. Сега на геймпазара е последният експанжън към втората част (в смисъл завинаги, винаги, винаги, винаги - това е обещание от авторите), който се нарежда на завидното седмо място.

Но не бойте се! Ако симулацията на живот е вашата тайна страст и разцъквате нощем на притъмнен монитор (та да не ви мерне все пак някой авер от съседния блок), следващата доза Sims ви очаква при отприщването на новата стихия - Sims 3. Това ще се случи през март 2009 г.

Измисли си хоби

Основното нещо във Feetime е, че имате десет варианта да развивате хобито си. Можете да се занимавате с това в извънработното време на вашите подопечни човечета или дори да ги зарибите дотолкова, че да пропускат училище, за да блъскат на новия си джогинг тренажор. Изборът на преферентно хоби като цяло не зависи от вас - ако някой Сим вече харесва рисуването, не очаквайте от него да стане следващия Павароти. Във ваши ръце е обаче решението по какъв път ще поеме тази негова мания. Ако сте достатъчно добри и се грижите всички други негови нужди да са на задоволително добро ниво, като същевременно съчетаете това с неговото регулярно занимание и хоби, той може да добива точки. Постепенно може да започне да получава покани за специални събития, за тайни клубове, които свързани с избраната любима сфера, да участва в състезания и т.н. Можете да му помогнете и да спечели нови приятели (и да се опитвате да се отървете от тях, когато собственият ви дом стане пренаселен). Ако сте особено добри, можете да печелите и постепенно дори да превърнете хобито си в професия - заветната цел на мнозина.

Заниманията

с които можете да запълвате свободното си време, бяха частично достъпни и преди. Новото е, че сега печелите точки, за да удовлетворявате хоби-потребностите на симовете и разбира се и по-богат избор:

- Изкуство - рисуване, грънчарство, шиене.
- Готварство, което ви дава достъп достъп до нови храни.
- Филми и литература - имате по-богат избор на произведения и ако решите да ставате автор на такива, можете дори да изберете корица, заглавие и тема.
- Фитнес - очевидно е за какво става въпрос
- Гейминг - можете да закупувате игри, като достъпните заглавия са реални игри на EA Games.
- Музика - от свиренето на цигулка до практикуването на балет и отвъд. Ако изберете тази графа, можете дори да създадете собствена радиостанция.
- Природа - можете да ходите по интересни маршрути или пък да задълбаете в развъждането на насекоми и птици.
- Спорт - изберете футбол или баскетбол!
- И на последно място - ако желаете, направете собствен сервиз, печелейки пари от поправка на автомобили.

Петте нови опции за развитие на кариерата са: океанограф, танцьор, архитект, entertainer или агент на разузнавателните служби.

Изберете си това, което ви влече, и ако сте харесвали Sims и преди, най-вероятно ще оцените новото попълнение по достойнство. Ако не, винаги ще има следващ път (експанжън), когато поредицата може би ще се окаже точно по ваш вкус! 

 
системни изисквания
1,3 GHz CPU, 512 MB RAM, 32 MB Video card, Win 98/98 SE/Me/2000/XP/Vista
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ПОРЕДИЦАТА
The Sims 3 43
The Sims Medieval 14
The Sims 3: World Adventures 9
Carnival SnapCity & Carnival BumperBlast
The Sims: Superstar
The Sims 2
The Sims 2: Nightlife
The Sims 2: Family Fun Stuff
The Sims 2: Glamour Life Stuff
The Sims 2: Happy Holiday Stuff
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Shift 2: Unleashed 124
Goat Simulator 50
Colin McRae: DiRT 2 44
The Sims 3 43
Tom Clancy's H.A.W.X 32
X3: Terran Conflict 19
Operation Flashpoint: Dragon Rising 18
Guitar Hero: World Tour 17
F1 2013 15
The Sims 4 15