facebook facebook
 
 
ВИДЕО » всички
 
   
 
Guild Wars 2


Majin: The Fallen Realm
Ship Simulator 2010
Twin Sector
Guild Wars 2
Tropico 3


напиши коментар

4164 мнения
профил »
VK_ каза 20.08.2009, 16:38 ч. :

В последно време излизат доста зарибяващи ММОта. Кое от кое по-шарено и със супер красиви виртуални светове. Според мен ще трябва ад излезе УоУ 2, за да се задържат хората на него. Само вижте за какво става въпрос =)

1220 мнения
профил »
vasito каза 20.08.2009, 16:40 ч. :

да ама всичко това е на цената на убиване на ММО аспектът

112 мнения
профил »
torbalan4o каза 20.08.2009, 16:40 ч. :

О играта ще изглежда наистина добре. Бях фен на първата част, да се надяваме, че тази ще бъде дори по-добра. От клипчето може да се предвижда и воден gameplay.

48 мнения
профил »
Tedycheck каза 20.08.2009, 17:21 ч. :

Това е играта, която ще разтърси жанра. Нямам търпение да излезе. WOW е дотук.

2746 мнения
профил »
Zlob каза 20.08.2009, 17:49 ч. :

Изглежда красиво и епично,типично по японски.Напълно съм съгласен с VK_ че от това направо лъха на хибрид между посочените от него две заглавия.

2746 мнения
профил »
Zlob каза 20.08.2009, 17:59 ч. :

Изивинявам се това беше за Castlevania...(скапан нет).Прекрасни гледки.Великолепен клип!Няма съмнения че играта ще е много добра.

1220 мнения
профил »
vasito каза 20.08.2009, 19:50 ч. :

Ем радвайте се на готините нещица. Ще го играете с до 10 човека. Хубава ММО графика = всички зони - инстанси

4164 мнения
профил »
VK_ каза 20.08.2009, 20:01 ч. :

Това не винаги е валидно, човече. Гилд Уорс беше инстансирана и беше без месечни такси. Същевременно Линейдж 2 има по-красива графика, но има и месечни такси. Сега тепърва ще видим що за животно ще бъде ГУ2 не гледай толкова черно на нещата.

1220 мнения
профил »
vasito каза 20.08.2009, 20:05 ч. :

ем да ама все пак е така. Красива графика = огромни изисквания и лаг ИЛИ красива графика = инстанси :((

48 мнения
профил »
Tedycheck каза 20.08.2009, 20:50 ч. :

Vasito аренанет специално вече са казали, че играта е оптимизирана перфектно за средни машини. Както предишната и сега изискванията ще бъдат достатъчно ниски, така че всеки с видео от поне 100 лева ще и се наслади достатъчно.

13 мнения
профил »
thedarkside каза 20.08.2009, 21:20 ч. :

Мислех си че целия трейлър ще е анимация както е до половината... и после като почнаха in-game сцените... просто изглежда феноменално! Дано blizzard си вземат някаква поука и най-накрая направят нещо с вече грозноватия WoW.

127 мнения
профил »
Drusalin каза 21.08.2009, 08:17 ч. :

Guild Wars ..... просто единственото хубаво нещо в нея е графиката и че е безплатна . Но това са доста големи предимства обзалагам се че ако се плащаше никой нямаше да играе на нея . Предпочитам mmorpg-та в който има по голяма свобода и в зоните на самия свят да може да се играе парти . А не само в дънжани и пвп арени , идеята до някъде е заинмствана от D&D която също след новия експанжън ще я пускат безплатна . The Chronicles of Spellborn също я направиха безплатна . Има вече доста големи конкоренти като безплатен гейминг мморпг-та и Guild Wars 2 едва ли ще има същия успех, ако не са измислили нещо ново . Но това не показва че някоя от посечените игри се доближава до Wow напротив . По стил всички са различни и уникални, но никоя игра не е толкова богата като World of Warcraft. Да предлага на играча толкова много неща и най - важното с баланс в света си . Дори и платените игри немогат да се сравняват с гиганта в mmorpg-то .
Wow 2 едва ли ще излезе ... по скоро близард ще направят ново mmrpg .

207 мнения
профил »
Jedi Knight каза 21.08.2009, 09:58 ч. :

Баланс... хаха. Имаше баланс, преди TBC. И тъй като не можаха да го запазят, решиха да overpower-нат всички класове. На това ти му казваш баланс, а аз - твърде бозава игра.
Нищо лично, всеки с мнението си.

127 мнения
профил »
Drusalin каза 21.08.2009, 13:25 ч. :

хаахха дечко ... със всеки пач го оправят повече и повече баланса . ДА баланс си има за разлика от повечето mmorpg-та който хвалите ! Близард винаги са държали на това а и в стратегийте това е много важно . Извинявай но игра без баланс не си струва да играеш ... има ги и такива японски и корейски mmorpg-та . След TBC развали ли баланса,смешко влез ся да видиш как е. Не ми говори на изуст . Всякаш понятие си имаш от мморпг-та. Едва ли ще успееш да си извадиш нужните заключения . Все пак играта е най - богатата на елементи, история и свят . Нормално е близзард с всеки нов пач и въведения да опитват да въвежда и баланс. Но тук не е място да го коментираме . Важно е да споменем че Guild Wars ако няма нещо новаторско просто ще загине от конкуренцията както споменах ... не ми се вярва тази игра да съществува като такава ако не беше фрее .
Че игри къде по стойностни като AoC и Warhammer вече обединяват сървари с ниски популаций . Но неможем даги сравняваме с джуджето Guild Wars освен ако някоя не я направят фрее . Тогава и конкуренцията между безплатните игри ще се засили . Сравнявайте я с The Chronicles of Spellborn нарочно по горе дадах тези за пример . Защото са доста повече от Guild Wars .... все пак дано да греша за 2-ката но едва ли ще има нещо чак толкова ново в нея ,че да ме накара да си я купя изобщо . На базата от Хубава графика и горе долу някаквия баланс в безкрайното PVP ... всеки сигорен съм желае и още нещо . Време е да осъзнаят че все пак не всичко се опира до PVP-то в mmorpg-тата .

242 мнения
профил »
StormChaser каза 21.08.2009, 14:21 ч. :

Да наричаш Guild Wars "джудже" е глупаво. По последни данни играта е продала 7 милиона копия.

А още по-глупаво е да казваш, че Guild Wars не е новаторска. Играта толкова много се различава от останалите MMORPG-та, че не може и да бъде.

Само хубава графика и PvP? Играта има богата история, геймплеят е уникален, и светът е невероятен.

Всъщност, някога играл ли си Guild Wars, че да изказваш мнение?

207 мнения
профил »
Jedi Knight каза 21.08.2009, 21:50 ч. :

Поредния нещастно заблуден близърд фен. Обиждаш ме на база вижданията ми и си вадиш заключения, които са абсолютно неверни. И после аз съм бил дечко.
Баланс НЕ е кой ще натисне първи копчето, за да спечели, както е сега в WoW, много те моля, не говори глупости. И си много далеч от истината за Guild Wars, но тая тема няма и да я започвам.
Айде със здраве, играй си бозавия WoW, и остави на нас глупавите и малки игрички, незаслужаващи вниманието ти.

127 мнения
профил »
Drusalin каза 21.08.2009, 17:00 ч. :

StormChaser дам разбира се че съм играл за какво смяташ че пиша мнението си ? Всеки може да си купи една игра ... . А ти играл ли си D&D и LA2 повечето работи са взети от там . То оставаше да няма история играта им .... с нищо кой знае какво невпечатлява. Като излезе небеше въобще новаторстка освен в това че е безплатна и толкова красива. Дигаш 20-то ниво и се бориш за някви си рангове ... просто неможе да се хвали на базата на другите игри който предлагат далече по голямо разнообразие и с елементи изпълнен свят . Да джудже си е ... че wow-а като е платена колко човека я играят ?! Всеки може да купи играта и да я остави след месец, трудно се подържат тези 7 милиона дето ги разправяш само с едно постно PVP. Това че на тебе ти харесва е друг въпрос. Аз не харесвам игри който са ориентиране само към PVP или PVE . Хубаво е да има смесица защото както класовете така и жарн-а омръзва. И аз очаквам да видя какво ще направят, но ако си е пак същата с друга опаковка и нови екстри просто не ми се вярва че ще има успех .

242 мнения
профил »
StormChaser каза 24.08.2009, 16:30 ч. :

Колко пъти да ти повтарям, че играта не е само PvP? Това, че ти само това си опитал си е твой проблем.

"Дигаш 20-то ниво и се бориш за някви си рангове" - съжалявам те, ако болния ти WoW-пристрастен мозък ти е позволило да забележиш само това..

Да казваш, че Guild Wars не е била новаторска е също толкова глупаво, колкото и да казваш, че WoW е MMORPG-то със най яка графика.

Всъщност играл съм Lineage 2 и то доста повече отколкото GW. Единственото общо между двете е, че и двете са разпространявани от NCsoft. Моля те, арументирай се, когато коментираш.

П.П. Както един познат обичаше да казва: "FFS! Your stupidity knows no bounds..".

48 мнения
профил »
Tedycheck каза 21.08.2009, 17:17 ч. :

Drusalin няма нито едно нещо, което си казал да е вярно за gw. Играта се смята за едно от най-добрите pvp ако не и най-доброто. Балнсът е не добър, не много добър, а перфектен. Историята е уникално представена. GW не е плагиатствала от абсолютно никъде. Дори самите професии го показват. Дори в двойката расите са идентични само за gw, докато във всяко mmorpg са типичните( орки, джуджета, елфи, гоблини), а тук са Силвари,Азура, Чар, Норн. Кажи ми от къде толкова са крали и въобще кво говориш за плагиатство при положение, че има толкова теми, включително и тук как Уоу крадат от всякъде и нямат една собсвена, иновативна идея. Нищо, ама нищо от това, което казваш не е истина. Хейтването без покритие е за малките, незрели деца. GW е едно от най-известните мморпг-та и си има причина за това. На много места го водят най-доброто след УОУ, говорейки по популярност основно, тъй като никой няма да е на мнение коя по-добра(всяка игра си има фенове). Така че, спри с хейтването и малко потърси достоверност преди да пишеш.

61 мнения
профил »
Axon каза 21.08.2009, 19:04 ч. :

Айде да спрем да се караме и по темата.Играл съм и WoW и Guild Wars и двете си имат предимства и недостатъци ще видим какво ново щи ни предложат

4164 мнения
профил »
VK_ каза 21.08.2009, 19:11 ч. :

+1 да не се вдигаме пак на война срещу УоУ, че ще стане страшно. Моля говорете само за Гилд Уорс.

61 мнения
профил »
Axon каза 21.08.2009, 19:13 ч. :

Жалко че няма и човечета амфибия(щеше да е готино)

61 мнения
профил »
Axon каза 21.08.2009, 19:17 ч. :

съгласен съм с VK_ нека модераторите да трият всичко което не е по темата няма смисъл да се задръстват форумите с безмисленикоментари

193 мнения
профил »
Azathot каза 22.08.2009, 08:37 ч. :

След SW:TOR, мисля и тази цъкалка да подпукам. До тогава ще си цикля на LOTRO...

20 мнения
профил »
Mr.Freakmaster каза 24.08.2009, 13:49 ч. :

Надявам се само че А-Net няма да се опитат да направят поредния "WoW Killer", a ще продължат да разчитат на новаторски идеи също както в първия GW.

113 мнения
профил »
Celebtuile каза 30.08.2009, 10:54 ч. :

Искам да питам, като излезе това чудо, ще спрат ли подръжката на сегашния Guild Wars, че баш се наканих да си я взема и излезе тоя трейлър...

20 мнения
профил »
Mr.Freakmaster каза 30.08.2009, 12:01 ч. :

Не, подръжката няма да спре. От А-нет съобщиха че е възможно дори да продължат да праwят екпанжъни zа GW1.

2 мнения
профил »
Froggi11 каза 31.08.2009, 09:51 ч. :

Може ли някой да ми каже дали играта ще се играе в Open world,в смисъл извън граговете играчите ще могат ли да се срещат, да се организират в party,да участват в общ чат рум и т.н. или играта ще си остане с непроменена система. Някои ако знае нека да ми ибясни как ще изглежда. Може би това е въпроса които най-мн. ме интересува, предвид че я очаквам вече пожече от 2 години.........

20 мнения
профил »
Mr.Freakmaster каза 01.09.2009, 13:00 ч. :

За разлика GW1, GW2 ще бъде open world (изключение правят мисийте и дънджните). Само това са казали от А-нет засега.

48 мнения
профил »
Tedycheck каза 03.09.2009, 13:58 ч. :

Подръжката на Guild Wars няма да спре, но няма да излизат нови експанжъни. Не говорете неща без да знаете.

20 мнения
профил »
Mr.Freakmaster каза 04.09.2009, 12:29 ч. :

A-net са казали че след излизането на GW2 има вероятност да излязат нови експанжъни за GW1. (Разрови се из интервютата.)

48 мнения
профил »
Tedycheck каза 04.09.2009, 14:24 ч. :

Първо Анет не са казали такова нещо (следя им всичките интервюта), второ нямат полза да правят експанжъни за игра, която почти няма да се играе след излизането на GW2, и трето няма да има смисъл, тъй като няма как да го свържат с историята, след като EOTN е връзката с GW2 и перфектния завършек на историята. Просто няма начин това да стане.

48 мнения
профил »
Tedycheck каза 04.09.2009, 14:25 ч. :

Малко кофти съм се изразил, ама като няма едит така е.

20 мнения
профил »
Mr.Freakmaster каза 05.09.2009, 11:06 ч. :

Ето това е изказването за което говоря.

Are there going to be any more expansions for тхе оригинал Guild Wars?

Between now and release of GW2, no. Whether there are any more after release of GW2 hasn't been entirely ruled out.

Просто казвам какво съм прочел, твърдението не е мое.

7 мнения
профил »
sashooo каза 04.09.2009, 19:47 ч. :

momcheta chudq se dali shte moga da igraq GW2 s akaunta ot stariq GW shtot sega se navix da si go zema i se chudq dali shte stane

7 мнения
профил »
sashooo каза 04.09.2009, 23:07 ч. :

shte si izteglq 2kata ot zamunda kato izleze i misla che shte stanne ... ne sum mn zapoznat igral sum samo wow do sega pls kajete...

20 мнения
профил »
Mr.Freakmaster каза 05.09.2009, 11:14 ч. :

Първо - Пиши на кирилица.
Второ - Вземи си оригиналната GW2 вместо пиратска, не се плаща месечна такса, така че няма смисъл да играеш в пиратски сървър с 60 човека (ако изобщо направят пиратски сървъри), вместо да дадеш веднъж 70 лв , или колкото ще стува там, и да си цъкаш в оригиналния.

7 мнения
профил »
sashooo каза 05.09.2009, 13:30 ч. :

имах друго на предвит прочети и горните коментари!

20 мнения
профил »
Mr.Freakmaster каза 05.09.2009, 14:29 ч. :

Ами ако питаш за това дали можеш да играеш с акаунта от GW1 - не. Единствената полза от него ще бъде това че ще можеш да пренесеш някои свои предмети/титли/минипетове през Hall of Monuments във GW2. Това е изцяло нова игра а не нов експанжън/кампания, и за която ще трябва да си направиш отделен акаунт.

7 мнения
профил »
sashooo каза 07.09.2009, 11:25 ч. :

не пич мисълта ми е да се регна с сд кейя от GW1

242 мнения
профил »
StormChaser каза 13.10.2009, 13:33 ч. :

Не, няма да стане. За да играе човек, трябва да има акаунт. Създаването на такъв акаунт изисква serial key, който е част от копието на играта, която си закупил.

П.П. Всеки serial key може да се използва само веднъж.

7 мнения
профил »
sashooo каза 08.09.2009, 11:16 ч. :

kakto i da e veche si kupix i 4-te chasti
напиши коментар
 
НАЙ-ГЛЕДАНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА