facebook facebook
 
 
ИГРИ » PS4
 
   
 
Devil May Cry 3
Ревю | 31.01.2005 | автор: Ивелин Иванов


оценка:
Производител:
Capcom
Издател:
Capcom
Жанр:
Екшън
Платформа:
PS4

Преди всичко – хвала на Всевишния нов DMC очевидно ще има. Нарочно не използвах определението “продължение”, защото историята на Devil May Cry 3 всъщност предхожда тази на първата игра от поредицата. Оказва се, че Данте има брат близнак, кръстен Върджил, който е нещо като негов негатив – т.е. всичко, което е Данте, но с един голям минус отпред. И тъй, Върджил си е наумил да стане нещо като предводител на армията на мрака, която баща му, Спарда (както сигурно помните), е победил някога. Естествено, Данте, който тепърва открива своите специални дарби, е твърдо решен да застане на пътя му.

Сред новостите около проекта е името на новия “режисьор” – Рюхей Китамура, работил по култови екшън класики като Versus и The Returner. Освен това Китамура сан е отговорен за in-game анимациите в Metal Gear Solid: Twin Snakes, адаптацията на първия MGS за Game Cube. Първите отзиви за Е3 демото на DMC 3 са повече от позитивни, като всички са във възторг от началната анимация, създадена с игралния енджин. Аз лично съм умерен скептик за всеки DMC без участието на Шинджи Миками (създател на първия DMC и един от “бащите” на поредицата Resident Evil). Ще поживеем ще видим.

Първите данни за геймплея също са повече от интригуващи. Вместо да ви натрапват конкретен стил на игра, авторите са подготвили цели четири ясно различаващи се варианта – Gunslinger, базиран най-вече на стрелкови оръжия (огнестрелни и хладни), Swordmaster за почитателите на мечовете и мелетата, Trickster за феновете на най-шантавите акробатични трикове на Данте, и Royal Guard, където главният герой ще използва най-вече силата на противниците си срещу самите тях. Дата на премиерата? Засега неизвестна – sorry. 

напиши коментар
 

10 мнения
профил »
adrian_09 каза на 18.01.2011, 16:06 ?. :

ТВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1-Во
Върджил Не повежда армията на спарда даже той помага на Данте да победи Спарда
Тей Че Тва са глупости кат за световно .

4 мнения
профил »
zassio каза на 01.01.2012, 00:40 ?. :
Редактиран на 01.01.2012, 00:40 ?.

Играл ли си играта изобщо? Данте и Върджил отиват да победят Спарда... Какви глупости говориш. Статията няма грешка. Това е епична игра и достатъчно точно ревю, което само прави чест на PCMania. А ти, който едва ли си поглеждал играта, казваш, че това са пълни глупости. Играй играта и после говори...
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Devil May Cry 3

Ревю:
Уникалното екшън приключение за конзоли най-сетне идва за РС. Не забравяйте, че това е порт с известни проблеми, но просто си заслужава да ги преодолеете.

ОЩЕ ЗА ПОРЕДИЦАТА
Devil May Cry 4 13
Devil May Cry 3: Special Edition 2
Devil May Cry
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Destiny 70
Shank 53
Grand Theft Auto V 29
Dragon's Crown 29
Red Dead Redemption - PCM2.0 21
Red Faction: Guerilla 18
Grand Theft Auto: Chinatown Wars 17
Killer is Dead 12
Shadow Complex 9
God of War 8