Xperia XZ Premium на лизинг във Виваком

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 13 сеп. 2017

От 1-ви до 30-ти септември включително всеки клиент на VIVACOM, който закупи или вземе на лизинг смартфона Xperia XZ Premium на Sony в някой от магазините на телекома, участва в томбола за спечелване на едни от десетте безжични шумопотискащи стерео слушалки h.ear от Sony.

Xperia XZ Premium е първият смартфон в света с 4К HDR дисплей, който превръща гледането на видео в уникално визуално изживяване със зашеметяващи цветове, яснота и контраст. Флагманът на Sony предлага революционно новата система на камерата – Motion Eye™, която улавя дори движенията, невидими за човешкото око. Благодарение на сензора Exmor™ RS с вградена памет и технологиите, характерни за първокласните компактни фотоапарати, потребителите могат да заснемат сензационни видеоклипове на супер бавен каданс с 960 кадъра в секунда, да уловят движение, дори преди да натиснат бутона на камерата, и да направят изключително детайлни, чисти и контрастни кадри, дори при ниска осветеност или контражур. Смартфонът работи с иновативната мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 835, която осигурява невероятна графика, отлична производителност, супер бързи скорости на сваляне и подобрена ефективност на батерията.

При покупка на флагмана на Sony през септември, абонатите на VIVACOM могат да спечелят стилни безжични стерео слушалки h.ear MDR100ABN, които предлагат емблематични за аудио продуктите на компанията характеристики и функции като елегантен и отличителен дизайн, цифрова шумопотискаща технология, High-Resolution audio, вграден микрофон, до 20 часа живот на батерията, и лесна Bluetooth® свързаност с NFC One-touch. И всичко това без ограниченията на кабела за слушалки.

Победителите от томболата ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 3-ти октомври и ще бъдат обявени два дни по-късно на сайта www.vivacom.bg.

Автор: