Xperia XZ вече в магазините на VIVACOM

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 05 окт. 2016

Новият флагман Xperia XZ на Sony ще се предлага от утре в магазините на VIVACOM.

Смартфонът разполага с 5.2” Full HD Triluminos дисплей, който обхваща цялата ширина на телефона, и в комбинация с впечатляващия заоблен дизайн и металния гръб осигурява перфектен захват и приятно усещане в ръката.

Камерата на Xperia XZ е оборудвана с новото поколение сензори на Sony, които гарантират удивителни снимки дори при слаба светлина както с предната, така и със задната камера. Основната 23MP камера се управлява изключително лесно благодарение на бутона за бързо стартиране. Хибридният автоматичен автофокус осигурява прецизно снимане дори и при импулсивни кадри, а широкото фокусно покритие дава възможност да докоснете всяка част от екрана, дори и в ъглите, и да фокусирате бързо даден обект. Наред с това, камерата разполага и с два допълнителни сензора – лазерен и инфрачервен, които формират тройна сензорна технология за засичане на изображението. Това позволява заснемането на ясни и точни изображения в движение с реалистични цветове и при всякакви условия. 13 MP селфи камера на модела е с много висока чувствителност и 22mm/90-градусова широкоъгълна леща, която извлича максимума от сцената – особено групови селфита, дори при ниска осветеност. Xperia XZ също така предлага висококачествен запис в 4К качество – за контрастни, ярки и детайлни видеоклипове.

Смартфонът работи с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 820 под Android v6.0.1 (Marshmallow). Издръжливостта на батерията е гарантирана чрез традионните за Sony иновативни технологии за управление на заряда и интелигентно зареждане, в резултат на което жизненият й цикъл се увеличава двойно.

Първокласният дизайн на Xperia XZ не може да остане незабелязан, благодарение на бляскавия и същевременно солиден корпус. Уникалният външен вид на смартфона се постига и чрез емблематичното за новите модели Xperia дизайнерско решение, с което цветът на телефона покрива не само гърба, но и неговите предни панели и фона на екрана. В допълнение, смартфонът е  водо- и прахо устойчив, предлага защита със сензор за пръстови отпечатъци и разполага с USB Type-C за удобно и лесно зареждане. Смартфонът ще бъде наличен в магазината мрежа от утре и ще се предлага в бяло, черно и синьо (Forest Blue).

Цената на модела ще бъде само 42,50 лв. на месец с план Smart XL.

Автор: