USB щуротии

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Днес ще ви представим част щурите USB продукти на компанията SATZUMA, които имат една-единствена простичка цел – да ни заредят с много настроение и да ни развеселят в забързаното ни ежедневие.

The Cooler

Писна ли ви кенчето ви с кола или бира, разположило се удобно до монитора на компютъра ви, да се стопля, докато вие сте заети да избивате противниците си в любимите си виртуални светове? Сложете го в това мини USB хладилниче и я вадете само тогава, когато имате намерение да си сръбнете нова глътка.

Plasma Orb

Няма нищо по-хубаво от пурпурни светкавици, затворени в малка кръгла лампичка, които осветяват стаята ви късно вечер. Докоснете Plasma Orb с пръст и вижте как електричеството ще бъде привлечено към вас!

Missile Launcher

Какво ще кажете за ракетна установка. Включете тази джаджа в USB-то на компютъра в училище или в офиса и се прицелете към човека, който най-много ви дразни. А след това се наслаждавайте на това как в лицето му се разбиват малки стиропорени ракетки.

Glitter Lamp

Ако да придадете малко по-сериозна чилаут атмосфера в стаята си, просто включете тази Glitter лампа с формата на вибратор, която е пълна с малки бляскави джвъчки, осветявани в три различни цвята.

Това далеч не са единствените продукти – може да се сдобиете и с USB котлонче, радиоуправляема муха, хъб под формата на череп и какво ли още не…

Автор: Петър Йорданов