Tamarin е 3D екшън-приключение, направено с ветерани от златната епоха на Rare

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Екшън-приключението от трето лице Tamarin™ стартира на 10 ти септември за PlayStation 4 и PC. Играта се развива сред красивите скандинавски пейзажи. В центъра й е най-сладката маймунка на света, която има задачата да спаси семейството си от постоянно разрастващото се намерение за индустриализиране на гората, която тамарините наричат дом.

Tamarin излъчва енергията на класическите платформъри и на изследователските Metroidvania шутъри. Проучете този невероятен, навързан 3D свят, висящ между подскачането на примати и стрелянето на буболечки. Движете се с ловкостта на тамарините по своето приключение в северната пустош по живописните маршрути между гори, фиорди и планини. По пътя ще преследвате мистериозни електрически светулки, ще разкриете таен подземен свят от танцуващи мравки, ще спасявате невинни птички и ще възстановите някога идиличния естествен хабитат на тамарините.

Режисьорът Омар Сави е събрал звезден състав от златната ера на Rare, който да му помогне при осъществяването на креативната му представа за Tamarin  и да пресъздаде магическото преживяване, за което преди са били известни. Някои от тях са дизайнерът на героя Banjo-Kazooie – Кий Бейлис, предоставил концепцията за стила на изобразяване на героите; художникът на Donkey Kong 64 Ричард Ваучър води арт продукцията и композиторът на Donkey Kong Country и Starfox Adventures Дейвид Уайс се включва  с красив саундтрак, допълнен от грабващите звукови ефекти от ветерана в екшън игрите Греъм Норгейт.Вижте трейлър на играта  тук