PS3 стойка: TwistDock

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 10 авг. 2011

Определено съществува голям пазар за конзолни аксесоари. Компаниите произвеждат какво ли не в желанието си да персонализират нашите продукти и същевременно – да припечелят по някой и друг долар отгоре – от контролери със специфични илюстрации, през батерии с по-голям капацитет, до скинове за самата конзола.

Днес ще ви представим един продукт, чиято цел е да ни улесни максимално в боравенето с PlayStation 3 – стойката TwistDock на Vogel. Независимо с кой модел разполагате – оригиналния или Slim.

В пакета откриваме самата стойка, 5v захранващ адаптер и 2 гнезда за зареждане на падовете.

Стойката е изградена от ABS пластмаса, а цветът й пасва идеално на този на самата конзола. Към нея, в задната й част, могат да бъдат поставени два Dual Shock контролера – именно тук те ще се зареждат. Откриваме и две LED лампички в предната част на стойката, които светят в три различни цвята – червеният означава, че няма включен контролер, оранжевата – че в момента се зарежда, а зелената – че е напълно зареден.  

Същевременно стойката позволява да приберете кабелите на конзолата така, че да не ви се пречкат излишно. Тя разполага с два USB порта, но с тяхна помощ може единствено да зареждате джаджи, не са подходящи за трансфер на данни. Ако искате функционалност от този тип, ще трябва да се сдобиете и с допълнителен USB хъб, който предлага четири гнезда и се продава за 40 лв. Той трябва да бъде свързан към предните портове на PS3.  По този начин общият брой на USB гнездата ще станат цели 6. 

Причината да се казва TwistDock пък идва от факта, че стойката може да се върти на 180 градуса – както по часовниковата стрелка, така и обратно. Ефектът е приятен и същевременно – винаги може да скриете контролерите или да получите достъп до тях, когато са ви необходими.

Като цяло стойката е с отличен дизайн и сама по себе си представлява качествена изработка. Един скъп, но стилен начин да поддържате своя PlayStation 3 – независимо дали притежавате оригиналния или Slim модела – винаги спретнато изглеждащ.

Автор: Петър Йорданов