Nyko Zoom Case за Nintendo DSi

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 03 окт. 2010

Някога мечтали ли сте си вашето малко Nintendo DSi да има опция за zoom, докато го използвате като заместител на стандартната дигитална камера? Е, компанията Nyko вече има едно изключително компактно и евтино решение. За не повече от 20 долара получавате Nyko Zoom Case, с помощта на който ще може да добавяте допълнителни лещи към външната 0.3-мегапикселова камера на конзолата. Струва ли си?

Ако трябва да бъдем напълно откровени, Nyko Zoom Case реално не изпълнява функцията на “zoom”. Това по-скоро е 8x оптично увеличение – все едно сте добавили своеобразна лупа към своето Nintendo.

Също така имайте предвид, че Nyko Zoom Case няма да направи снимките на Nintendo DSi по-добри. Камерата на конзолата и без това не е сред най-впечатляващите. Те просто ще станат по-големи.

Но ако конзолата на Nintendo е единственият „фотоапарат”, с който разполагате под ръка, то Nyko Zoom Case ще ви бъде наистина от помощ в случаите, когато искате да заснемете някоя мутра в притеснително близък план. А на всичко отгоре изпълнява ролята и на протектор за горното капаче на конзолата, така че реално получавате две неща в едно.

Автор: Петър Йорданов