Nokia 6 вече е наличен у нас

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

От началото на месец август за абонатите на VIVACOM стартира най-атрактивното предложение на Nokia в новата продуктова гама на компанията – Nokia 6. Смартфонът разполага с 5.5” Full HD IPS LCD дисплей, който предлага перфектна видимост дори при пряка слънчева светлина и има надеждно Gorilla Glass покритие против надраскване. Абонатите на телекома могат да се насладят на всеки един момент от лятото, уловен с двете камери – 16MP основна с двойна светкавица и 8 MP селфи камера. Хардуерът на Nokia 6 предлага идеална комбинация от мощ – 1.4 GHz 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 430 процесор и 3GB RAM памет и издръжливост на батерията от 3000 mAh.

Моделите на Nokia са символ на красив дизайн и отлично качество. Новият смартфон Nokia 6 е с корпус, изработен от цяло парче алуминий, което придава стилно излъчване на телефона. Сигурността на потребителите е подсигурена от пръстов отпечатък.

Nokia 6 се предлага на атрактивната цена от 9.90 лв. на месец или 169,90 лв. в брой с план Smart U.

Телефонът поддържа 4G технологията. Така потребителите на VIVACOM могат да се насладят на високоскоростен мобилен интернет с най-бързата мобилна мрежа в България за 2017 г., измерена от приложението Speedtest на Ookla.

Автор: