MyKi Touch – детски смарт часовник

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Алтерко Роботикс изненада с нов модел детски смарт часовник MyKi Touch. Компанията избра най-голямото изложение за потребителска електроника CES в Лас Вегас за премиерата на touch версията на своя топ продукт – MyKi Watch. MyKi Touch впечатлява с подобрена локализация, дизайн и устойчивост, повече екстри и цветове, както и възможност за разговори с други деца, притежаващи MyKi.

„Една година след старта на продажбите на нашия GPS/GSM часовник MyKi Watch имаме удоволствието да представим един напълно нов и изключителен модел часовник за деца. Новият продукт ще се предлага под името MyKi Touch и ще се появи на пазара напролет“ – обяви Димитър Димитров, изпълнителен директор на Алтерко Роботикс.

Компанията изненада посетителите на CES и с нови продукти за интелигентно управление на дома: камерата Shelly Eye и сензора Shelly Sens, както и с ъпгрейдната 3G/4G версия на контролера SHE – елементи на системата за автоматизация на дома. Отделно бе демонстриран и тракерът за домашни любимци MyKi Pet, както и възможността за гласовото управление на дома чрез смарт релетата на компанията Shelly и популярните домашни асистенти Amazon Echo и Google Home.

MyKi Touch има цветен дисплей с резолюция 240х240 пиксела, който е чувствителен на допир, и меню изцяло от картинки, които са лесно разбираеми за всяко детe. Първоначално ще се предлага в две цветови комбинации: синьо-зелено и жълто-червено, като каишката на часовника е сменяема и децата ще имат възможност да създадат и други цветови комбинации. В допълнение MyKi Touch разполага с няколко мелодии, вибрация, профили, промяна на силата на звънене и още много забавни екстри за децата, а и за родителите. Благодарение на тези екстри детето може да намалява звука и да ограничава повикванията и така спокойно да носи часовника, когато е в час. В какъвто и да е режим обаче опцията за спешни повиквания е винаги активна.

Технологията за локализация при MyKi Touch е значително подобрена, като той локализира по 24 сателита, Wi-Fi и LBS местонахождението на детето.

Автор: