LG Q6 с FullVision дисплей е тук

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

LG обяви, че LG Q6, част от новата серия Q на компанията, ще бъде първият смартфон с FullVision дисплей, следващ флагмана LG G6. Серията Q предлага много от най-търсените първокласни функции на LG, но на изключително конкурентна цена.

Серията Q на LG е най-новата линия от мощни смартфони от средния клас, притежаващи най-отличителните характеристики на премиум телефоните на LG, а първият модел от Q серията ще бъде LG Q6. Той предлага някои от най-желаните нововъведения от премиум смартфона LG G6, опаковайки ги в елегантен и красив корпус, подчертан от FullVision дисплей и минимизирани контури. Фамилията Q6 се състои от Q6+, Q6 и Q6α. Трите варианта обслужват различни потребителски групи по отношение на паметта и съхранението: Q6+ идва с 4GB RAM и 64GB ROM памет, докато вариантът Q6 предоставя 3GB RAM и 32GB памет, а Q6α идва на най-достъпна цена с 2GB RAM и 16 GB ROM.

Във време, когато минималистичните дизайни са тенденция в премиум смартфоните, LG Q6 е първият модел в средната ценова категория, който предлага тези характеристики на потребителите си. Уникалният 5.5-инчов дисплей FHD+ FullVision на LG Q6 е с аспектно съотношение 18: 9 и прави гледането на видеа и преживяването при игрите още по-завладяващо. Освен това, дизайнът прави удобно извършването на повече операции едновременно. Безрамковият дизайн на смартфона е проектиран така, че да осигури максимално голям екран в съотношение с корпуса на телефона, като същевременно предотвратява последсвията от случайните докосвания по екрана докато го държите в ръка.

LG Q6 изглежда изключително добре със своя минималистичен и елегантен дизайн. Без неприятно изпъкване на камерата и елегантен външен вид, Q6 демонстрира привлекателни линии със заоблени ъгли на тялото си, следвайки линиите на дисплея. Обвит в стилна метална рамка, Q6 успява да бъде лек и здрав при продължително ежедневно използване.

Q6 изглежда не просто добре, той е изключително лесен за използване. Позовавайки се на ергономичните изследвания за разработването на LG G6, Q6 също е направен да се държи и използва удобно с една ръка. Друго удобство за потребителя е и функцията за разпознаване на лица на LG, която позволява на собствениците да отключат Q6 още по-бързо, в сравнение с другите налични технологии за разпознаване на лица.

Автор: