Keч: Celebrity Wrestling

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 10 сеп. 2009

Celebrity Wrestling е… А бе, няма такава игра. Това е пълната гавра с едни от най-видните личности от съвременната човешка история. Спортен симулатор. По-скоро кеч симулатор, в който на един и същи ринг ще можеш да изправиш някои от най-популярните имена и да възкресиш, някои от… Уф,майната му… така не става, просто за тази игра не може да се напише нормално ревю, влизам в разговорна форма.

Виж сега, брат – Джордж Буш срещу Майкъл Джексън? Как ти звучи? А Мерлин Менсън, който прави коронния номер на Гробаря върху фейса на Барби? А Фидел Кастро, който наказателно си забива пурата в силиконененият балкон на Пам Андерсън? Безумно е, нали?

Играта е яко забавна, въпреки че се управлява трудничко и не винаги си сигурен дали ти не си направил желаното комбо или енджинът за пореден път не е отчел съприкосновението на удара с целта. Дребен кахър в общи линии, защото Celebrity Wrestling няма за цел да е най-добрият технически wrestling симулатор на пазара, а да е забавна. По онзи начин, по който клипчето с маймунчето бръкващо си с пръст в дупенцето и падащо от клона, помирсвайки го винаги ти е смешно.

Автор: Георги Панайотов