Hyper Scape излиза на 11-ти август

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Hyper Scape (научно-фантастичния прочит на UbiSoft в пренаситената напоследък Battle Royale free-to-play ниша) ще излезе за Xbox One, PlayStation 4 и PC на 11-ти август. В играта играчите се изправят едни срещу други на улиците на футуристичния град New Arcadia, някъде около 2054 г. От средата на юли играта е в процес на отворена бета, но от която играта ще излезе на 11-ти август и официално ще започне нейния първи сезон. Според UbiSoft той ще предложи собствен сюжет и редица ограничени във времето режими, които трябва да допълнят основните Solo и Crown Rush режими.

Сезон 1 идва със 100-tier Battle Pass, който включва free track и premium track, струващ 950 Bitcrown-а – ингейм валута, която може да се закупува с истински пари. Всеки играч, който е участвал в бета тестовете до 9:59 сутринта българско време на 3-ти август, за минимум 1 час – ще получи 600 Bitcrown-a при излизането на играта. Освен това, ако поради някаква причина нямате достъп до бетата – достатъчно е да свържете своя Uplay акаунт с Twitch и да изгледате поне час от кой да е стрийм, свързан с играта, за да се сдобиете с този стартов бонус.

UbiSoft поясняват, че козметични придобивки, направени по време на бета тестовете, ще могат да се трансферират свободно между платформите, имайки предвид, че Hyper Scape поддържа cross-progression система на трите платформи, за които излиза.