HBO GO вече с директен абонамент

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 28 ное. 2017

От днес, 29 ноември, онлайн услугата HBO GO дава възможност за абонамент от крайни клиенти в редица източноевропейски страни, сред които и България.

Онлайн платформата HBO GO включва богатото видеосъдържание на HBO с оригинални сериали, игрални и документални филми.

Възможността за директен абонамент от краен потребител е налична за България от днес на www.hbogo.bg.

Моделът на предлагане на HBO GO, насочен към крайни клиенти дава възможност на любителите на качествено видео съдържание да се насладят на любимите си заглавия навсякъде и по всяко време. До момента филмите и сериалите в HBO GO можеха да се гледат на компютър, смартфон, таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а вече и на Apple TV и Playstation.

Всеки абонат на услугата може да добави до пет устройства към акаунта си, с възможност за едновременно гледане на две устройства. Любителите на качествените филми и сериали може да се регистрират директно на www.hbogo.bg и да гледат богатото съдържание безплатно за 1 месец.

След изтичане на безплатния месец потребителят преценява дали да продължи да гледа HBO GO. Абонирането става чрез кредитна или дебитна картa при онлайн регистрацията. Това позволява на потребителя да има пълен контрол върху абонамента си и сам да решава кога да го прекрати.

Автор: