Elsword се запътва към столицата на Pruinaum

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
KOG Games, водещи разработчици и издатели на безплатната екшън MMORPG игра Elsword, навлизат по-надълбоко в недружелюбния регион на Pruinaum с две допълнителни подземия на 26 август, докато El Search Party приближават финала на последния регион.
С задълбочаването на El Search Party в Pruinaum, те се опитват да възстановят фрагментите от душата на The White Ghost King в двете най-нови подземия – Sanctuary of the Soul и CapitalBound Train.Играчите могат да видят наградите от тези нови подземия от първа ръка с ивента Taste of Pruinaum, предоставящ им временен достъп до всички награди от тези нови допълнения към играта.
Независимо дали търсите сила или стил, събитието идва и със специални Уикенд логин ивенти. Първо, сдобийте се с много редките Magic Wardrobe билети, като се включите на 29ти и 30ти август. Тези билети ще ви дадат възможността да изберете нов вид за героя си веднага и без да губите никакви ресурси.
Но ако търсите сила, включете се на 5ти и 6ти септември, за да се сдобиете с 200 спектралния аметист, който може да се използва при направата на легендарното Amethystine Prophecy снаражение. Този сет, според мнението на мнозина, е най-мощното снаражение в играта и идва в шест варианта, така че да подхожда на стила ви.
Новата част от региона Pruinaum излезе на 26ти август и ще е налична до 8ми септември.
Новия трейлър може да видите тук.