Doom Eternal пристига в Xbox Game Pass заедно с ново мастър ниво на 3 декември

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

За изненада на мнозина геймъри из цял свят, при своя дебют сингълплейър режимът на DooM Eternal включваше само едно "master" ниво, а за тези, които бяха поръчали играта предварително, нивата бяха цели две.

В своята същност "master" нивата в DooM поредицата представляват изключително трудни мисии, само за корави геймъри, чийто глад за разчленяване на демони не може да бъде заситен от основната кампания и които се нуждаят от още по-голяма предизвикателство.

За радост на своите кръвожадни фенове, новият ъпдейт на DooM Eternal, който вече е факт, ще включва и ново "master" ниво озаглавено – Super Gore Nest. В промо видеото на нивото можем да видим кадри от високооктановият и изключително динамичен екшън, който с последните две игри се превърна в запазена марка на DooM поредицата. На фона на адските звуци ни е представен напълно нов игрови режим – Classic Mode Chalenge, в който ще трябва да се бием с безкрайните демонични орди, за да си върнем всяко едно оръжие от безценния арсенал на DooM Slayer-а.

Въпреки неособено голямата си дължина(0:58 сек), видеото крие и някои други изненади.