Cloud Gardens стартира своя Ранен достъп днес

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Това е последният проект на създателя на Kingdom & New Lands. Инди гейм разработчика Noio  има удоволствието да обяви днес Cloud Gardens, релаксираща малка игра за залесяване на руините в края на света, тя стартира своя ранен достъп днес в  Steam за PC и  MAC. Вижте  видео тук 
 
В Cloud Gardens играчите трябва да използват силата на природата, за да реновират  lofi сцени на градско разпадане и фабрични пейзажи. Като засаждат правилните семена на правилните места и се научават как да ги накарат да процъфтяват, те са в състояние да създадат малки обрасли диорами на брутализъм и красота, спасявайки и пренасочвайки стотици изхвърлени предмети, за да създадат уникални структури, които природата да си възвърне.
 
Играчите могат да се потопят в релаксиращ sandbox режим  без цели, където просто им остава да се наслаждават на собственото си творчество и да създават красиви сцени или да предприемат „кампания“ от шест епизода, където задачата е да се постигне баланс между природата и произведено чрез покриване на всяка сцена със спасени предмети и буйна растителност.