MENACE доминира на бойното поле с 250 000 списъци с желания

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Hooded Horse има удоволствието да сподели, че MENACE, новата предстояща научно-фантастична тактическа стратегия от разработчиците на Battle Brothers, Overhype Studio е преминала границата от 250 000 списъка с желания малко повече от година след като беше разкрита за първи път. Сега тя е една от 100-те най-желани игри в Steam

MENACE беше обявен на Gamescom през 2023 г. и възлага на играчите да ръководят ударна сила срещу своенравна система, гъмжаща от мошеници, военачалници и мистериозни врагове. Отговаряйте на сигнали за помощ в различни светове и изпълнявайте мисии в подробни походови тактически битки. Играчите ще трябва да управляват мобилна бойна сила, включваща пехота, превозни средства и ,,mechs” със система за свободно натоварване.

Overhype се завърна на gamescom миналия месец, за да покаже най-новите разработки на играта зад затворени врати, като способности извън картата като орбитални удари, многостранната система за прикритие и творческата широта на тактическата битка. Ще има още за показване от тази вълнуваща походова тактическа ролева игра по-късно през годината.

MENACE идва с ранен достъп за компютър чрез Steam и Epic Games Store.