Глобалната космическа стратегия Distant Worlds 2 получи първото си DLC

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

4X стратегическата игра Distant Worlds 2 получи първото си DLC, Factions – Ikkuro и Dhayut, което ще бъде достъпно след масивната актуализация на Aurora, пусната преди около две седмици. Ново съдържание, което, както можете да се досетите от името, ще добави две фракции, вече е достъпно за всички.

Ikkuro са мирна фракция, която се стреми към щастие, растеж и хармония. Те имат самовъзстановяващи се космически кораби, създадени чрез смесване на технология и биология, както и дълбоки познания за всички галактически биоми и тераформиране, така че са несравними в създаването на обитаеми места в цялата вселена.

Dhayut, от друга страна, са параноична и двулична фракция, оборудвана с бързи звездни кораби и способността да проникват в други общества, за да манипулират други империи отвътре.

Всяка от двете нови фракции е представена със собствен сюжет, състоящ се от уникални събития, които могат да бъдат получени чрез изследване на вселената. Както ще разберете, и двете предлагат уникални стилове на игра, които ще зарадват тези, които вече са завършили Distant Worlds 2.