Анонсираха пускането на средновековна игра за управление Blacksmith Master

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Hooded Horse Company представя Blacksmith Master. В тази игра от Untitled Studio, разработчик на Tavern Master, играчите ще трябва да станат най-добрият ковач в града. Копайте руда, правете предмети и наемете ковачи, за да направят най-продаваните артикули в средновековния магазин. Blacksmith Master идва за PC чрез Steam Early Access и Epic Games Store по-късно тази година. Ще бъде преведен на френски, немски, италиански, японски, корейски, полски, испански, португалски, руски, чешки, опростен китайски, традиционен китайски, тайландски и турски.

Сгушена сред криволичещите улици на малък средновековен град е спяща работилница – скромно място за скромен ковач, но с потенциал за величие. Blacksmith Master позволява на играчите да управляват цялата производствена верига от началото до края:

Тази мениджърска игра не само изисква добри търговски умения, за да реализира печалба и способност за управление на стоки, но играчите също ще трябва да развият своята работна среда. С разрастването на ковачеството работните места и броят на наетите хора ще растат.

Задачата на играча ще бъде да оптимизира работното пространство колкото е възможно повече, така че екипът от ковачи да може да работи в тандем, създавайки стоки и обслужвайки клиенти от цял ​​свят. Всеки ковач може да усъвършенства конкретна специализация или да стане общ специалист, за да подкрепя играча, когато е необходимо.