Тъмнината е върху нас… Мистериозната кутия MÖRK BORG: IKHON вече е на пазара

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Free League Publishing и Stockholm Kartell вчера официално пуснаха мистериозната кутия IKHON за многократно награждаваната ролева игра MÖRK BORG.

Изковани от лявата ръка на Нехрубел, обвързани с втвърдена кожа и черно като сажди дърво, древните богове-съдове, известни като IKHONs, са ненавиждани от Двуглавите базилиски. Притежаването на техните Сили, освобождаването от окови на Светската Дълбочина, окована вътре, е сериозно еретично престъпление и всеки, който може да носи тези почернели светилища, ще бъде завинаги преследван от инквизицията. Но може би си заслужава… Може би.

Затвор, който пази четирима почти забравени народни богове: Bilkherd, Becklure, Old Dead и страховитият Silkfiend. На тези, които се осмелят да общуват с тях, са обещани големи награди. Но животът и смъртта вървят ръка за ръка и твърде малката жертва може да се възприеме като обида. Този подарък може да бъде проклятие.

Разширението MÖRK BORG: IKHON включва:

  • Опакован комплект с правила за това как да освободите Profane Profound.
  • Четири трактата, по един за всяко божествено създание, описващи техните дарове и наказания.
  • Написано от Пеле Нилсон, но разкъсано и възстановено в непозната, по-мрачна форма от Фиона Мейв Гайст и Джарет Крейдър от MoonRat Conspiracy.
  • Над 40 илюстрации на цяла страница от майсторския парагвайски художник Самюел Арая, чиито маслени картини ще доведат до богохулния живот на Profane Profound.

MÖRK BORG е почернена артпънк ролева игра за нещастни еретици, преживяващи един мрачен, умиращ свят. Той се появи от нищото и опустоши сцената на ролевите игри през 2020 г., когато спечели четири златни ENnies и оттогава се превърна в култов хит с всеотдайни последователи.

Ако искате да ни помогнете по по-личен начин да запазим легенда PC Mania жива, станете наши поддръжници в Patreon . Станете наш фен във Facebook .Следвайте ни в Twitter Следвайте ни в Instagram .Станете наш абонат в виедо канала ни в YouTube
Благодарим на нашите патрони : The Gaming Beehive (Little B), Zdravko Verguilov, Георги Тотев, Алескандър Занков и Cveti Ivanova