Ново видео с коментари на разработчици разкрива механиката на играта Transport Fever 2: Console Edition

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

NACON и Urban Games пуснаха първия коментарен видеоклип за играта за Transport Fever 2: Console Edition. Транспортният симулатор, еталонната компютърна игра в жанра, ще бъде пусната на 9 март 2023 г. на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X|S.

С коментар от Нихат Исик, разработчик в Urban Games, това видео изследва някои от механиките, които ще използвате, за да развиете своята империя, базирана на измислен тропически остров от 70-те години.

Просперитетът на вашето транспортно предприятие е тясно свързан с растежа на близките градове. Колкото повече градове се разширяват и стават взаимосвързани, толкова повече вашият бизнес трябва да се справи с нарастващия брой потребители и продукти, което увеличава приходите.

За да направите това, можете да разнообразите своето транспортно предложение, като разгърнете различни услуги: автобусни, железопътни, въздушни, морски и т.н. Това ще улесни обслужването на нови райони в рамките на един и същи град и ще го свърже с други градски райони. Можете също така да увеличите честотата и капацитета на вашия транспорт, да надстроите линиите и да добавите подобрения, за да подобрите трафика.