Ashen Knights: One Passage ще покаже вихър от битки подобни на hack’n’slash на Steam Next Fest 2023

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Разработчикът на независими игри Baykal Arts кани всички да играят демото на Ashen Knights: One Passage, прологът към техния дебютен проект, наречен Ashen Knights: Foreshadow. Демото стартира на Steam Next Fest 2023 на 6 февруари. Това ще бъде първата версия на играта, достъпна за широката публика. Всеки потребител на Steam ще може да го изтегли от официалната Steam страница на Ashen Knights: One Passage.

Демото демонстрира основните характеристики на геймплея на Ashen Knights: One Passage. Докато играят, геймърите ще изпитат драстичната разлика в бойните стилове на двамата главни герои: динамичния hack’n’slash на Primos и предизвикателния медитативен soul-подобен на Evelin. Нищо не е същото за двамата рицари: техните бойни стилове, способности, врагове и дори местата, които изследват, се различават изключително много. И все пак тъмните тайни, които споделят, ги събират

Освен комбинацията от два вида геймплей, демото ще предлага пъзели, разположени в мрачен тъмен фентъзи свят на Ashen Knights.

Демото ще бъде достъпно от 6 до 13 февруари. Заедно с него Baykal Arts ще пусне нов трейлър на играта на страниците на Ashen Knights Steam и техния канал в YouTube. Заинтересованите играчи могат да следят новините, съобщенията за тестове на играта и изданията, като се абонират за официалните й общности или като я добавят към своите списъци с желания в Steam.