DeppreSick Team и Feardemic ни дават вътрешен поглед върху създаването на Remorse: The List

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Пригответе се да влезете зад кулисите на тази сървайвъл хорър игра Remorse: The List , вдъхновена от класиките на жанра. Серия от видеоклипове от DeppreSick Team и Feardemic ще ви даде поглед отвътре върху създаването на тази завладяваща и ужасяваща игра. Гледайте първите 2 епизода!

В новата поредица от видеоклипове зад кулисите, от които Feardemic досега е публикувал два, феновете могат да надникнат в мисловния процес на разработчика и да видят със собствените си очи как се ,,готви” една хорър игра. Епизод 1, се съсредоточава върху дизайна на нивата, а току-що пуснатият Епизод 2 обхваща историята и героите.

Remorse: The List е сървайвъл хорър в класическия смисъл на думата, с отворен геймплей, инвентар и битки. Изследвайте зловещите, тъмни предградия на Hidegpuszta и разберете какви тайни се крият вътре. Единствената ви следа? Мистериозен списък!Осмислете загадъчния документ, използвайте главата си, за да решавате пъзелите и използвайте оръжия за близък и далечен бой, за да разрешите проблеми от малко по-… агресивно естество. Все пак пребройте куршумите си, има дори по-малко от вашите благословии.

Имате ли всичко каквото е необходимо, за да научите истинската природа на това окаяно място и, което е по-важно, да оцелеете?

Ключови характеристики:

📃 Всичко е свързано – Разгледайте взаимосвързаните улици, паркове и изоставени сгради на крайградския унгарски град
📃 Кои новини искате да чуете първо? – Изберете свой собствен ред на преминаване през списъка
📃 Правене на инвентаризация – Внимавайте за амунициите си, шансовете не са във ваша полза
📃 Правила за участие – Изберете между много оръжия за близък и далечен бой
📃 Това не звучи добре – Разкрийте историята, като използвате много улики като видеокасети, гласови записи и други.