ИСЛАНДСКОТО ИГРОВО СТУДИО ARCTIC THEORY ПОЛАГА ОСНОВА ЗА АМБИЦИОЗНА MMO ПРЕЗ 2023 Г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Под ръководството на ветерани от CCP Games и EA, Arctic Theory с гордост разкрива, че работят върху кооперативна MMO, която трябва да бъде пусната през 2023 г.

Arctic Theory вече събра 2 милиона щатски долара финансиране от първоначалния си начален кръг в началото на 2022 г. и преговаря с бъдещи издателски партньори. Основана от ветерани в индустрията с десетилетия опит в създаването на някои от най-емблематичните, амбициозни мултиплейър игри, на които се радват милиони по целия свят, Arctic Theory поставя основите за своя собствена масова мултиплейър онлайн игра, която разчупва границите.

С кодовото име Annex, играта се развива в споделен свят, където природата е превзела останките на отдавна изчезнала цивилизация. Чрез търсене на ресурси, изграждане на инфраструктура и решаване на логистични предизвикателства, играчите ще променят пейзажа на Annex, създавайки всичко от самотни постове, търговски мрежи и скромни селища до мащабни, демократично управлявани градове на индустрията.

Arctic Theory ще позволи на играчите да помогнат за оформянето на процеса на разработка на играта от самото начало, докато екипът изгражда основите и сложните системи на Annex, тествайки функции и ангажирайки се с обратна връзка с тези, които ще съставляват нарастващата му популация от изследователи.