Starship Troopers: Terran Command получава безплатна актуализация на съдържанието

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Днес Slitherine пуснаха актуализация на съдържанието за своята стратегия в реално време Starship Troopers: Terran Command, която бързо се превърна в хит. Актуализацията се доставя безплатно на всички играчи и е предназначена да подчертае нововъведената система за високи резултати.

Издадена през юни, Starship Troopers: Terran Command върна RTS жанра обратно в заглавията на гейм изданията. Той привлече десетки хиляди играчи благодарение на своята бърза, насочена към действие механика и точното пресъздаване на атмосферата на едноименния филм.

„Невероятно количество конструктивна обратна връзка подкрепи огромния успех на Starship Troopers. Първата ни цел е да отговорим на голяма част от тази обратна връзка, като предоставим на играчите съдържание, което искат да играят, и ги свържем отново с играта, доколкото можем“, каза Марко А. Миноли, CMO в Slitherine. „Студиото за разработка, The Artistocrats, работи усилено, за да подобри играта, да създаде повече съдържание и да увеличи възможността за преиграване, като същевременно поддържа общността активна и завладяна.“

Какво ще включва безплатната актуализация:

Три нови сценария, два от които използват нова система за високи резултати;

  • един нов тип единица: Chemical Troopers; този модул в момента е достъпен само в новите сценарии, но има планове да бъде включен и в бъдещо съдържание. Това е отряд от опитни войници, използващи биохимични оръжия, които използват с голям ефект за унищожаване на всичко с повече от два крака;
  • настройката за целеви приоритет (TPS); единиците могат да бъдат настроени да дават приоритет на стрелба по определени типове врагове, вместо да се прицелват в най-близката цел. Например, ако искате автоматично да насочвате Spitter Bugs с вашите Sniper, TPS ви позволява да избегнете това ниво на микроуправление.

Кои са мисиите в играта :
Chemical Reaction

Тестваните субекти на паякообразни са избухнали в химическа лаборатория и сега вилнеят из цялото съоръжение. Ще бъдете изпратен долу с малък отряд, включващ няколко единици от новите Chemical Troopers. Въпреки че инцидентът е жалък, ситуацията предоставя отлична възможност за тестване на полеви нови оръжия.

Expanding Gases (Survival mission)

Мобилната пехота проведе голям полеви експеримент с новите химически оръжия след успешни лабораторни изпитания. Те ще бъдат използвани за разчистване на промишлен комплекс и защитата му срещу безкрайни вълни от атаки на Паякообразни. Убиването на бъгове ще даде „точки за заявки“, които могат да се използват за заявяване на нови единици, отваряне на порти към нови области или увеличаване на вашата военна подкрепа. Успехът на експеримента ще се определя от това колко дълго ще оцелеете.

Lethal Propellant

Тъй като Chemical Troopers продължават да осигуряват своята стойност на бойното поле, Terran Command ги изпрати в голям каньон, пълен с буболечки.
Водете ги по каменистата пътека, за да изчистите всички кошери, но внимателно решавайте кога да натиснете и кога да задържите: Все повече и повече орди от Паякообразни навлизат в каньона отзад!
Ако сте фен на RTS това заглавие не е за изпускане.